Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936500





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
PZ HaZoDi Krijgt Gerechtsdeurwaarder op bezoek-Update1
01 februari 2013
Arrest Hof van Beroep Antwerpen moet worden uitgevoerd.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.958.100
Genk / Hasselt 1 februari 2013.

Onzichtbare deurwaarder?
Drie fotografen hebben vandaag vruchteloos gepoogd om gerechtsdeurwaarder Bart Vyt mogelijk beslag te zien leggen op voertuigen van de politie van HaZoDi, maar iedereen kwam bedrogen uit en was eraan voor de moeite. Ofwel kon de gerechtsdeurwaarder zich even onzichtbaar maken ofwel is hij gewoonweg niet geweest.

Belang van Limburg.

Het is frappant dat een ploeg van de Limburgse gazet iets na de middag al de aftocht blies. Waren zij geïnformeerd? Korpschef Pirard stapte iets vóór drie uur vanaf het stadhuis, zogenaamd telefonerend, naar de Thonissenlaan, maar ontweek ons duidelijk.

Druk.

Er werd vandaag om informatie te verkrijgen, langs alle kanten druk gezet. Ook Eric Pauwels, de hoofdinspecteur die momenteel de teugels voor een tegoed van zowat 38.000 euro in handen heeft, wil dat de deurwaarder a.s.a.p. zijn werk doet, maar de deurwaarder laat zich blijkbaar niet opjutten. Advocaat Miscovic was niet bereikbaar, zo ja, zou die toch niets -mogen- zeggen. We weten dus niet of er vandaag al dan niet uitvoerend beslag werd gelegd.

Het blijft rommelen.
De zaak van hoofdcommissaris Eric Pauwels draait rond de rechtsbijstand en een banaal ongeval waarbij CP Rodolphe Vyncke de spilfiguur is, deze laatste is blijkbaar alweer onderwerp van nieuwe heibel binnen HaZoDi, er zou weer wat op til zijn, maar daarover brengen we later meer.

Reactie van een lezer.
Een lezer van Morsum Magnificat stuurde vandaag volgende reactie "De zaak Erik Pauwels is weer een klap voor Hilde Claes en de korpschef. Ik kan u zeggen, ze zijn beide pissig vandaag".
--- einde update 1

We vernemen dat de PZ HaZoDi niet reageerde op een schrijven van de advocaat van Eric Pauwels. HaZoDi is niet ingegaan op de deadline van 1 februari 2013 die door meester Miskovic aan HaZoDi werd gesteld.

Beslag.
Het advocatenkantoor Deckers / Miskovic heeft deurwaarder Bart Vyt de opdracht gegeven om bij HaZoDi beslag te leggen, dat zal een van de komende dagen gebeuren.

Meer volgt.

Artikel n° : 01/13/4809
Geplaatst : 19:23 1/02/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © 
Laatste update ( 05 februari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.