Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927701





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie Voeren : Huub Broers in de pen en in de gordijnen-Update1
05 december 2012
Parler et Mentir is een gewoonterecht van Parlementsleden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.909.300
Voeren / Diest / Lanaken 5 december 2012.

--- Update 1 22:29 12/12/2012
Broers ontkent.
In een e-mail aan de redactie laat Huub Broers het volgende weten : " Ik drink al sinds mijn burgemeesterschap in 2001 niet meer dan maximum 2 glaasjes per week. Uw ingewijden zijn dus foute vertellers. En u een slechte slikker van dit alles "; einde citaat. Deze redactie heeft nooit beweerd dat men om te kakelen een ganse fles soldaat moet maken, sommige mensen kakelen al zonder gerstenat genuttigd te hebben.
--- einde update 1

Aanvankelijk bleef het bij een banaal telefoontje dat Huub Broers in zijn gekende stijl, nog met de glimlach afhaspelde, maar al snel volgde de ene e-mail na de andere, volgens kenners óók de gekende stijl van de Voerense burgemeester die -al dan niet gesterkt door Schots gerstenat- dan kakelt als een kip zonder kop.

Grove fouten van wie?.
Omtrent onze berichtgeving rond een andere inspecteur -buiten Stefan D., Winnie B., kan Broers deels gelijk hebben. De inspecteur die nog steeds dienst doet bij de PZ LAMA zou niet in Voeren wonen, maar als dát de
grove fout is die wij maakten en Huub daarover in de gordijnen gaat hangen, is dat zoeken naar de bekende spijkers en dat niettegenstaande Huub schrijft " .... voor mij had dit als gevolg dat het mij persoonlijk allemaal niet meer schelen kan en dat ik dus publiek vrij en vrank kan werken. Recht door zee. Ik heb er geen probleem mee dat er mensen zijn die mijn weg kruisen en er allerlei obstakels opleggen .... " einde citaat. In tegenstelling tot wat Huub beweert, weten we hoeveel we daarvan mogen geloven, en vooral hoe lang diens teentjes zijn. 

Winnie B.
Toch schreef Huub over die Winnie B. " Winnie dacht als boventallige in Lanaken voorrechten te hebben voor Voeren. Maar, het zat tegen ...", heeft Huub dan toch in tegenstelling tot wat hij beweert, overal een vinger in de politiepap? Spijtig genoeg wil de INP niet reageren en bij de NSPV is het quasi
onmogelijk om iemand die iets kan of mag zeggen aan de telefoon te krijgen. Deze zaak is blijkbaar toch iets ingewikkelder dan ze er op het eerste gezicht uitziet.

Op deze link vindt u de update van het artikel dat op 1 december 2012 van start is gegaan, gezien de snelle evolutie en de voortdurende reacties, vooral van Huub zelf, bouwen we het artikel geleidelijk op. In de volgende stap komen we écht met bewijsmateriaal.

Artikel n° : 12/12/4722
Geplaatst : 14:33 5/12/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 12 december 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.