Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927403





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
FGP Brussel in crisis?
19 juni 2012
In verdenkingstelling van Glenn Audenaert heeft inpact op werking FGP.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.730.900
Brussel / Lanaken 19 juni 2012

De bal rond de directeur-generaal van de federale gerechtelijke politie Glenn Audenaert is aan het rollen, in een gazet had men het erover dat de slappe koord waarop Audenaert zou gedanst hebben, zou zijn  doorgeknipt. Het feit dat de politieman van dat niveau blijkbaar niet onbesproken is en geschorst werd, is méér dan een teken aan de wand hoe de top van de federale gerechtelijke politie in mekaar steekt, weinig  benijdenswaardig en weer een klap voor de échte speurders die hun job wél correct uitvoeren.

Diverse bronnen.
De journalist die schreef dat Glenn Audenaert zou bekend hebben, is formeel "hij heeft bekend" en verschillende bronnen zouden hem dat bevestigd hebben. Het zit dis eigenlijk niet goed met die politietop, maar óók op lager niveau is dat niet anders. Dat er over dat soort zaken bij de politie weinig of niet gecommuniceerd wordt, is absoluut niet goed te praten, men zou dat beter wél doen, enkel op die manier komen we te weten wie de correcte en niet correcte flikken zijn, "de rotte appels moeten er uit" zei een FGP speurder onlangs aan deze redactie.

Vermogenscontrole.
Het wordt hoogtijd dat bij aanwervingen bij de politie -en elders- een vermogenscontrole standaard wordt uitgevoerd, op die manier komt de flamboyante levensstijl vanzelf in de picture. Morsum Magnificat is ervan overtuigd dat, mocht dat gebeuren, minstens de helft fout zit, immers, 85% procent van de Belgen sjoemelt, daartussen dus óók ambtenaren van de politie. Een schande!

Persbericht van de federale politie.
" Communicatie aan personeel FGP Brussel: geen sprake van bekentenissen.
BRUSSEL, 19/06/2012. – De federale politie ontkent formeel dat er gisteren aan het personeel van de Federale gerechtelijke politie van Brussel verteld is dat hoofdcommissaris Glenn Audenaert bekentenissen zou afgelegd hebben in het kader van het gerechtelijke onderzoek dat tegen hem loopt. De directeur-generaal a.i. van de Federale gerechtelijke politie Valère De Cloet, heeft gisteren, maandag 18 juni 2012, de diensthoofden van de FGP Brussel ontmoet. Hij hield er aan om de medewerkers van Glenn Audenaert in te lichten over de stand van zaken. Tijdens deze ontmoeting is de directeur-generaal a.i. teruggekomen op de  persmededeling van het parket van Dendermonde. Op vraag van Glenn Audenaert heeft de directeur-generaal a.i. verontschuldigingen aan het personeel aangeboden voor de moeilijke situatie waarin de FGP Brussel zich bevindt. Hoofdcommissaris Glenn Audenaert heeft aan zijn directeur-generaal a.i. toegegeven dat er fouten zijn gemaakt; dit houdt in geen geval in dat
hij de feiten waarvoor hij in verdenking is gesteld, bekend heeft. De directeur-generaal a.i. heeft het personeel van de FGP Brussel aangemoedigd om hun werk even gemotiveerd en met dezelfde slagkracht verder te zetten. Astrid Kaisin Woordvoerster
" einde bericht

Artikel n° : 06/12/4777
Geplaatst : 12:38 19/06/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.