Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937678





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanaken : Tina Lambrechts nieuwkomer op de CD&V lijst.
08 juni 2012
Vera Jans en Freddy Stouten op zoek naar nieuwe CD&V kandidaten.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.719.000
Gellik / Lanaken 8 juni 2012

Het moet blijken dat Freddy Stouten en de Lanakense grote CD&V madam Vera Jans -die tegen Morsum Magnificat haar mond niet open doet-, van hun troon komen en op de boer moeten gaan. Ze zijn om de Lanakense CD&V ploeg te vervoegen te versterken ondermeer bij diabeteseducator Tina Lambrechts uit Gellik gaan aankloppen, dat zou na wat aandringen, nu gelukt zijn.

Diabeteseducator.
Tina Lambrechts woont in Gellik, is zelfstandig diabeteseducator en kent Feddy Stouten -CD&V- die arts is, via haar professionele bezigheden, vandaar en zodoende. Hoe Tina Lambrechts, net zoals Freddy Stouten, Piet Van Berkel en Filex Put -allemaal dokters-, haar werk als diabeteseducator gaat combineren is nog zeer de vraag. Morsum Magnificat is van mening dat men geen twee heren tegelijk kan dienen en dat ofwel de éne ofwel de andere bezigheid daarvan logischerwijze nadeel ondervindt. Tina Lambrechts heeft geen enkele ervaring in de politiek en is er onlangs bij de Genkse Dokters van het Volk nog mee in contact gekomen, dat vlotte daar in Genk -en ook bij het ZOL in de Stalenstraat- blijkbaar niet. In politiek moet je een teamspeler zijn en dat is niet aan iedereen gegeven, vooral als je zelfstandig bent en geen rekening dient te houden met medewerkers doe je je goesting, maar in een politieke ploeg wordt je geacht de "orders" van de partijleiding op te volgen. We zijn eveneens benieuwd wat de inpact zal zijn op de diabeteseducator wereld in Lanaken.


Tina Lambrechts - foto Erik Verbeeck ©

Tina Lambrechts komt bij een activiteit in Lanaken in een artikel van Morsum Magnificat ter sprake, u kan het hier lezen :
 http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=4268&Itemid=2 

Vlaams Belang moet aan de leugendetector.
Deze week viel ook de nieuwsbrief van het Vlaams Belang op de vloermat, Leo Joosten wordt de lijsttrekker. Dat het Vlaams Belang nog twee bladzijden spendeert aan de gebrekkige verkeersignalisatie aan de Brug van Briegden van vóór 13 april 2012 is wel erg oud nieuws. 
Alles prima? Is Nico Houben nog kandidaat?
Het vraaggesprek met Leo Joosten is er in feite eentje met zichzelf, daarin wordt gesteld, dat het met het Vlaams Belang in Lanaken goed gaat, maar dat klopt geenszins. Vorig jaar stapte Nico Houben al eens op, maar kwam op zijn stappen terug, vervolgens stapte Mw Osmani Raadslid op en vervangen door Mw Roemans. Nu blijkt dat Nico Houben er helemaal de brui aan geeft, sommigen binnen de partij zouden zich tooien met zijn veren. Anderzijds vernemen wij van de partijtop dat énige stabiliteit wel gewenst is, opstappen om dan weer terug te komen getuigt daar niet van. Het gaat dus helemaal niet goed met het Vlaams Belang, niet alleen in Lanaken, maar ook elders. Morsum Magnificat schreef al in 2006 dat de belangstelling voor het Vlaams Belang tanende was en dat is ook uitgekomen.

Artikel n° : 06/12/4760
Geplaatst : 18:38 8/06/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 juni 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.