Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927404





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Telenet moet in Limburg geen analoge kanalen persé weghalen.
21 april 2012
Burgemeester Wim Dries is een huichelaar van het hoogste niveau.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.665.700
Genk / Lanaken 21 april 2012

Vervolg van het online artikel van 17 april 2012 

Wegens overmatige activiteiten hebben wij met enige vertraging het op stapel staande artikel over Telenet, die onder goedkeuring van Infrax binnenkort 12 analoge kanalen weghaalt, kunnen afhandelen.

Logische "financiële" evolutie ...
Toen Telenet het ondermaatse kabelnet overnam, daarvoor veel te veel betaalde, beoogden ze in hun financieel plan van de abonnees jaarlijks 33.000 Bef te kunnen binnenrijven, dat is omgerekend nu zo'n 68 €. Momenteel rijft Telenet jaarlijks van haar abonnees gemiddeld al ongeveer 42 €, binnen, Telenet abonnees weten dus wat hen nog te wachten staar. Wim Dries zei tijdens de persconferentie dat de maatregelen van Telenet kaderen in een logische evolutie! Inderdaad, Telenet is een commercieel bedrijf, maar ze hebben óók miljoenen -euro- via politiek -en recent ook via Belgacom 60mio €- in de kassa gekregen.

Daarom hebben ze schrik van Morsum Magnificat ...


Ik inspecteerde in opdracht van Electrabel honderden kilometers kabelnet en er was geen kilometer die voldeed aan de NBN C90-102 ... dankzij de politieke invloed en de struisvogels van het BIPT en de NCS kon Telenet rustig verder knoeien. Om hun lekkende netten in het oog te houden hebben ze "gratis" de radioamateurs ingeschakeld en misbruiken ze momenteel zelfs de Google Maps om hun lekken zichtbaar te maken !!!! De antenneinstallaties van de watertoren in Mechelen werden door de redacteur van Morsum Magnificat in 1979 ontworpen én geplaatst, Intercom Distributie Noord en de Intercommunales waren zeer tevreden Morsum Magnificat spreekt en schrijft met kennis van zaken, ere wie ere toekomt.

 
Vanaf Technopolis te Mechelen ziet men de installaties van de watertoren te Mechelen die in 1979 werden geplaatst ... dat is 33 jaar geleden ... 

Lieten.
Telenetter Benny Salaets had het tijdens de persconferentie over de contacten met minister Lieten, maar dat handelde over de 70 mio € die Telenet van haar abonnees aan auteursrechten incasseert en waarover ze aanvankelijk met SBS in een juridisch gevecht waren gewikkeld en aangezien wolven mekaar in het bos niet bijten, hebben ze vlug een dading afgesloten. Maar de benadeelde regionale omroepen zijn bij Lieten gaan bleiten en Telenet werd daar op het matje geroepen. Telenet stuurde een vijfkoppige delegatie waaronder Benny Salaets, een man die op de leest van Duco Sickinghe de politieke zakkenroller en CEO van Telenet, is geschoeid.

Slechts een nummer.
Bij Telenet wordt er een keiharde business gevoerd, mensen en kleine aannemers zijn daar slechts een nummer! Van de vijfhonderd technici die destijds via Mixt ICS overstapten, zijn er al driehonderd uit pure ellende, bij Telenet opgestapt, ondermeer Rik U. werd deskundig buitengewerkt, anderen die bleven krijgen hartproblemen -namen gekend-. Telenet = telenat en vroeg of laat ben je het zat ...

MM_201_11_Telenet.

Artikel n° : 04/12/4.631
Geplaatst : 10:39 21/04/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 21 april 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.