Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927800





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belgacom bakt het weer bruin in Lanaken_Update1
01 april 2012
Eigen kabel doorgeknipt waardoor honderden abonnees zonder communicatie vallen.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.645.800
Lanaken 1 april 2012

--- Update 1 21:13 2/04/2012.
Belgacom neemt contact met gedupeerde.
Vanmiddag bereikte ons het bericht dat Belgacom, na onze tussenkomst, reeds in actie schoot om de problemen asap op te lossen. De VIP dienst van Belgacom nam contact op met de gedupeerde klant die ons gisteren op de hoogte bracht van de moeilijkheden zodat er in elk geval communicatie is tussen leverancier en klanten zodat deze laatste niet langer in het ongewisse worden gelaten.
--- Einde update 1 

Niet zozeer wegens de werken aan de Kiezelweg en de brug van Briegden, maar vooral wegens het feit, dat Belgacom zelf een verkeerde kabel van tweehonderd paar doorknipte zijn honderden gedupeerden  -waaronder Lanakens Raadslid Mark Geurts -, verstoken van Belgacom communicatie.

            " .... Belgacom brengt dus ook mensenlevens in gevaar .... "

Geen alarm.
Eén van de Belgacom klanten is een hartpatiënt die onlangs geopereerd werd en via een ouderen alarm met de centrale geacht verbonden te zijn, door de Belgacom panne is de hulpverleningslink -met alle mogelijke  gevolgen van dien- verbroken, Belgacom brengt dus ook mensenlevens in gevaar. Ook een andere hoogbejaarde dame van negentig jaar heeft zo'n alarmsysteem dat óók daar niet werkt.


De Belgacom puinhoop aan de Kiezelweg waarvan diverse kabels te ondiep liggen, een kat zou haar eigen jongen niet meer kennen en zo was het ook met Belgacom die de verkeerde kabel doorknipte.

Verkeerde kabel.
Het moet uitgelekt zijn, dat op een vraag van de aannemer door een verantwoordelijke van Belgacom een kabel werd doorgesneden, er was twijfel maar de man van Belgacom moet gezegd hebben tegen de  aannemer "op mijn verantwoordelijkheid doorslijpen", het gevolg is duidelijk. De klanten zijn boos omdat Belgacom vrijdag 30 maart niet verder werkte, "ik betaal toch zestig euro per maand abonnementsgeld" zegt  een klant van Belgacom boos.

Communicatie via kabel is geen toekomst.
Morsum Magnificat heeft al voldoende geschreven, dat telecommunicatie via kabel niets anders dan miserie teweeg brengt, de toekomst ligt in draadloze telecommunicatie, waarbij het zelfs via een GSM mogelijk is om  films -via decoder- te huren en te bekijken, ondermeer de BBC biedt zo'n mogelijkheid. Ook bij ons kan men via satelliet meer dan voldoende ontvangen, ondermeer via TV Vlaanderen 
http://www.tv-vlaanderen.be/
De toekomst van de telecommunicatie ligt in ieder geval in de draadloze systemen, met kabels heb je niets anders dan rottigheid en dat is hier nogmaals bewezen.

Artikel n° 04/13/4595
Geplaatst op 20:27 1/04/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 02 april 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.