Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927645





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politieke gevechten zijn typische gevolgen van Vlaamse huichelarij_Update 1
21 januari 2012
Forte s.a. Wallonia in plaats van Fortza Flandria wegens onverenigbare mentaliteit.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.548.400
Brussel / Lanaken 21 januari 2012.

--- Wijziging 23:30 04/12/2012

Update 1 9:51 22/01/2012.
Moddercampagne zal verder gaan.
Inderdaad nogmaals "inderdaad" De Wever heeft het tijdens de nieuwjaarsreceptie in Gent uitdrukkelijk gezegd dat de hetze nog niet voorbij is, integendeel. Wat Bart De Wever ondertussen óók zou moeten weten is dat de anti informatie over partijen die dreigen winst te boeken bij komende verkiezingen, een kolfje is naar het handje van de ultra linkse pers, ondermeer De Standaard. Toen LDD de schijn gaf bij de verkiezingen succes te boeken, werd prompt tegen Jean-Marie Dedecker óók, door dezelfde gazetten, een moddercampagne op het getouw gezet en het heeft gewerkt, nu LDD niet veel meer betekent hoor je niets meer over Jean-Marie die door die situatie wel degelijk gefrustreerd was en nog steeds is.  Morsum Magnificat begrijpt in de verste verte niet dat De Wever zó graag naar de Vrt en De Standaard loopt, laat ze toch vallen Bart. Morsum Magnificat weigert al drie jaar om voor de micro of de camera van dat rode Vrt bastion te komen.
--- einde update 1

Bart de Wever had er tijdens de Nieuwjaarsreceptie in Gent al voor gewaarschuwd met woorden als " Waarom denkt u dat die traditionele partijen tegenwoordig allemaal zo fel naar ons uithalen? " en verder "... We gaan van de traditionele partijen nog heel veel bagger over ons uitgekieperd krijgen ...". We zijn amper een week verder en het is al zover. Mede het gestook van de ultralinkse pers worden de politieke vuurtjes aangewakkerd maar dat is een gewoon politiek spel waarmee politici altijd bezig zijn, in plaats van met de mensen en de welvaart. Door die situaties geeft Wallonië de toon aan, Vlaanderen mag alleen "ja" knikken en betalen.

3D's.
Het zit er zogezegd tussen Lode Vereeck -LDD- en Phillipe Muyters -N-VA- bovenarms op en we moeten daarmee, zoals Bart de Wever tijdens de nieuwjaarsreceptie zegt, allemaal lachen maar toch moeten wij hier als
nuchtere burgers weer enkele lessen uit trekken. In Antwerpen waren de Vlaams Belangers vandaag óók alweer met modder aan het gooien, de N-VA zou uit alle windhoeken overlopers binnenrijven, vroeger werd LDD daarvan beschuldigd maar het is niets minder dan het eigen beleid van het Vlaams Belang dat er voor zorgt dat haar partij permanent uitverkoopt, daarmee zijn ze in 2006 al begonnen. Daarmee hebben we de partijen van De Winter, De Wever en Dedecker in één adem genoemd, wij noemen ze de 3D's. Binnen de LDD rommelt het ook, Jean-Marie Dedecker weet dat maar al te goed, de pers maakt daarvan gretig gebruik om Lode Vereeck op te voeren, politici zijn dol op microfoons en camera's, als die tevoorschijn komen, zijn ze niet meer te schatten.

Huichelaars en samenzweerders.
Uit wat hier in dit steeds armer wordend Vlaanderen de laatste zeshonderd dagen is gebeurd, wordt het hopelijk voor iedereen duidelijker, Vlaanderen barst van de huichelaars die evenveel sjoemelen als de Walen.
Leterme vraagt van de burgers 2 mia euro en hij krijgt 5 mia euro. De Belgen zijn dus niet arm, maar rijk, dus zit er veel zwart geld. Nu krijgt de BBI wat meer armslag en zij zouden kunnen beginnen met een vermogenscontrole bij al diegenen die op de super Staatslening hebben ingeschreven. Vorig jaar steeg de immobiliënmarkt met drie procent, ook hier moeten vermogenscontroles worden uitgevoerd, de nieuwe minister van financiën moet geen driehonderd maar drieduizend inspecteurs inschakelen en dan is het nog af te wachten of ze hun job mogen doen, deze van het toenmalige HCT werden destijds door de CVP allemaal de vleugels afgeknipt. We willen met dit online artikel eigenlijk duiden dat de Walen samenzweerders zijn en de Vlamingen huichelaars. Het feit dat de 3D's niet door dezelfde deur kunnen, speelt gans Vlaanderen parten.

Bang van competentie en de waarheid.
Dat wij soms de neiging hebben om in positieve zin over de N-VA te berichten is logisch, de partijen die dit land decennia lang bestuurd hebben, zoals de socialisten en de katholieken, hebben voor de puinhoop gezorgd
die er nu is. N-VA -en LDD- kunnen daarvan, voor zover ons bekend, de schuld niet krijgen. Vlaams Belang is inderdaad geen democratische, de facto, te mijden partij en we mogen blij zijn dat ondermeer een Laeremans , een

Annemans en een De Winter geen échte macht krijgen.

Artikel n° : 4.418
Geplaatst : 16:15 21/01/2012

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 april 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.