Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927442





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belfort Group stuurt open brief aan Vlaamse huisartsen.
05 oktober 2011
Invloed van farmaceutische industrie te groot en niet te onderschatten.

Belfort Group stuurt open brief aan Vlaamse huisartsen.
Invloed van farmaceutische industrie te groot en niet te onderschatten.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.297.500
Gent / Lanaken 04 oktober 2011.

De onafhankelijke beweging Belfort Group stuurde, naar aanleiding van een artikel in De Morgen waarin Professor Van Ranst, hoogleraar virologie, epidemiologie en bio-informatica verbonden aan de Katholieke Universiteit Leuven, zich uitsprak over de gunstige evolutie dat 77 procent van de huisartsen zich vorig jaar lieten inenten tegen de seizoensgriep, aan alle Vlaamse huisartsen een open brief met navolgende inhoud :

Geachte mevrouw, mijnheer,
 
Professor Van Ranst, de voorman van de pro-vaccinatiebeweging, meldt vandaag heel trots :
"Vorig jaar liet 77 procent van de Vlaamse huisartsen zich inenten tegen de seizoensgriep"
http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/1328106/2011/10/04/Drie-op-vier-huisartsen-laat-zich-inenten-tegen-griep.dhtml
 De vraag stelt zich : hoe moeten we deze statistische vaststelling begrijpen ?

Aan wie geopteerd heeft voor de inenting willen het volgende ter overweging geven. We respecteren uw beroepsernst en uw beslissing, maar het is onze overtuiging dat u niet goed geïnformeerd bent over wat een vaccin is, in welke mate het een bescherming biedt en vooral welke de risico's zijn.  We kunnen u dat ook niet kwalijk duiden : vanaf de eerste tot de laatste seconde van uw opleiding werd u ingeprent dat de beste manier om de gezondheid te herstellen of beschermen erin bestaat allerlei chemische stoffen aan het lichaam toe te dienen.
 
De almaar toenemende vaccinatiedrang past in deze manier van denken. Een almaar groter wordende groep mensen begint daar anders en kritisch over te denken. Ze onderkennen hierin meer en meer de invloed van de farmaceutische industrie, die hier jaarlijks vele miljarden winst uit puurt.
 
Over de zin en onzin van de griepvaccinatie raden wij u aan de uitzending eens te bekijken waarvan hieronder de link:
http://zembla.vara.nl/Afleveringen.1973.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=35139&tx_ttnews[backPid]=1972&cHash=54bd4c7e9bf611345eaa1cbf1a40c7bd
 
Enkele markante uitspraken en vaststellingen hierin :
1. Er is nog nooit een fatsoenlijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de zin ! Osterhaus en Coutinho vinden zo'n onderzoek zelfs ethisch onacceptabel ...
2. Luc Bonneux -Vlaams epidemioloog- : "Griepvaccin leek een goed idee, maar is nog nooit onderzocht. We leven nog altijd in dat geloof. De weinige studies werden gemanipuleerd. We vaccineren al 25 jaar met een slecht vaccin. Dat is wel spijtig ..."
3. In 2006 deed het Cochrane Instituut - een onafhankelijke organisatie- wel een onderzoek. Resultaat : in slechts 1 -één- procent van de gevallen schijnt het vaccin een effect te hebben !
4. Ab Osterhaus -viroloog, influenzadeskundige en adviseur overheid- : "We werken op basis van schattingen, die problematisch zijn".
5. Raoul Coutinho -viroloog en adviseur overheid- : "Het is niet het beste vaccin want de doelgroep waarvoor het vaccin bestemd is -de ouderen- lijkt het minst beschermd te zijn".
6. Een huisarts : "We vertrouwen erop dat de overheidsinstanties de juiste keuzes maken". Hij zou zichzelf als individu niet laten inenten ...
7. Bueving -hoofd huisartsenopleiding- : "Onderzoeken bij kinderen met astma tonen aan dat vaccinatie geen enkel effect heeft. Bij de meeste risicogroepen is het zelfs nooit nagegaan. Dit is ronduit onverantwoord".
8. de overheidsdienst RIVM geeft zelf toe dat de mensen die het meest door griep worden bedreigd het minst worden beschermd.
9. Deborah Cohen -journaliste bij British Medical Journal- heeft de grote banden bewezen van allerlei -trans-nationale gezondheidsinstellingen met de farma :
°° Bij Mexicaanse griep werd kort voor alarmfase 6 de definitie van 'pandemie' aangepast . Enkel de geografische verspreiding is van belang, niet meer de ernst en de dodelijkheid van de ziekte.
°° Er is sprake van 'slapende' contracten tussen overheden en de farma, die automatisch van kracht werden ingevolge het uitroepen van de pandemie.
°° Adviseurs van de WHO hebben bewezen banden met de farma.
°° Het gaat over miljarden euro winst.
10. Het ESWI -Europese influenzawerkgroep die geacht wordt te adviseren-, is gevestigd in Antwerpen, wordt volledig gesponsord door 10 farmabedrijven en heeft als doel de overheid ervan te overtuigen meer mensen te vaccineren tegen wintergriep. Onlangs werd op hun advies de leeftijd verlaagd van 65 tot 60 jaar. Gevolg : meer dan één miljoen Nederlanders moeten  nu ook ingeënt worden.
11. Leden van het ESWI zitten ook in de Gezondheidsraad -GR- maar de voorzitter vindt dat niet zo'n groot probleem.
12. Luc Bonneux : "De gezondheidszorg wordt steeds duurder omdat de prioriteiten bepaald worden door de commerciële belangen van de farma".

In een recent interview deed hij ook volgende uitspraak :
"Hoogleraren zijn de beste lobbyisten: ze zijn aan niemand verantwoording verontschuldigd en hullen zich in de toga van onafhankelijke academische deskundige voor hun reclamepraatjes. De virologen waren hoofdverantwoordelijken voor de grootste gezondheidscrisis van de nog jonge eeuw: de Mexicaanse grieppaniek".
Dit zijn dus allemaal uitspraken van mensen die rechtstreeks en beroepshalve met het vaccinatiegebeuren te maken hebben.
Misschien dat jullie dit jaar een andere beslissing nemen ....
Hoogachtend,
------
Einde brief Belfort Group.

NVDR :
Dat de farma industrie lange commerciële tentakels heeft is wellicht bij eenieder bekend. Hun enige drijfveer is om zo veel mogelijk mensen aan de, al dan niet noodzakelijke medicijnen, te krijgen. Dit wetende zou ieder gezond redenerend mens toch eens twee keer na moeten denken of het nodig is om zich met allerlei chemische stoffen te laten injecteren. De natuur is immers enorm sterk en heeft veerkracht en het menselijk lichaam is daar een onderdeel van.

Bron : Belfort-Group

Artikel n° : 4.183
Geplaatst : 0:57 5/10/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds

Laatste update ( 05 oktober 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.