Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937998





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Marijke Geraerts stapt uit het Vlaams Belang.
18 september 2011
Ook in Maasmechelen struikelt de ondemocratische partij van De Winter.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.265.500
Maasmechelen / Lanaken 18 september 2011.

Morsum Magnificat bracht na de kaasavond van wijlen Marie Rose Morel in oktober 2006, dat de belangstelling voor het Vlaams Belang tanende was. Tot die Conclusie kwam Morsum Magnificat na maanden onderzoek in diverse gemeenten waaronder Begijnendijk waar het Vlaams Belang onbekwame elementen op de lijsten hadden geplaatst. Wat Morsum Magnificat toen schreef is uitgekomen, het Vlaams Belang is een broos beeld dat toen reeds grote barsten vertoonde die sindsdien niet konden hersteld worden waardoor de ganse structuur, die met stukken en brokken aaneenhing, langzaam maar zeker uiteen valt.

Maasmechelen.
Zeer recent is er ook met een Maasmechels partijlid heibel ontstaan, Marijke Geraerts stapte op zes september uit de partij en gaat als onafhankelijke zetelen. 
http://www.marijkegeraerts.be/index.html. Uiteraard is dat wéér een zet van een machtsgeile politica die goed genoeg beseft dat ze de volgende verkiezingen, via het Vlaams Belang, geen enkele kans maakt om nog een deeltje van de macht binnen te rijven en dat is nu juist de bedoeling, politici zijn allemaal ziek in hetzelfde bedje en hunkeren naar macht en geld, maar ook de aandacht van de pers kunnen ze niet missen -behalve Morsum Magnificat die ze niet rond hun vinger kunnen draaien-. Wellicht zal Marijke Geraerts hopen, dat één of andere partij haar komt vragen om toe te treden, alhoewel, een "Vlaams Belang" stempel raak je niet makkelijk kwijt. Dat LDD geïnteresseerd zou kunnen zijn, is weinig waarschijnlijk. LDD heeft met het veelvuldig aan boord hijsen van Vlaams Belangers hun lesje wel geleerd, ondermeer Peter Reekmans, zelf ook afkomstig van het Vlaams Belang, heeft er binnen de partij zelfs een kater aan overgehouden.

Juridisch medewerkster.
We hebben aan Marijke Geraerts een e-mail gestuurd met vragen over haar professionele bezigheden bij een Lanakens advocaat waarvan we weten dat hij van
CD&V strekking is, maar we hebben totnogtoe geen reactie ontvangen, wellicht zal ze met de "privacy" schermen, maar het is zo dat journalisten in de handel en wandel van politici -publieke figuren-, mogen spitten indien er, in het kader van het algemeen belang en hun maatschappelijke functie, vragen zijn over hun prestaties die van belang zijn voor de bevolking, vooral wanneer we weten dat Marijke Geraerts ook OCMW Raadslid is en over heel veel informatie uit sociale dossiers beschikt die ze in haar beroepsleven bij een advocatenkantoor kan gebruiken of misbruiken. Morsum Magnificat beschikt in dat kader over een grote hoeveelheid documenten die uit het OCMW van Genk zijn gelekt, er loopt daarover zelfs nog een rechtszaak bij het Arbeidshof van Antwerpen te Hasselt, een dossier dat de advocaat waar Marijke Geraerts mee samenwerkt, niet wilde behartigen.

Wordt vervolgd.

Artikel n° : 4143
Geplaatst : 9:41 18/09/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 14 oktober 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.