Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16937684





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zusters Clarissen gaan ook mee met hun tijd_Update2
09 september 2011
Website sinds kort online.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.251.800
Sint Truiden / Lanaken 9 september 2011.

--- Update 2 13:47 12/09/2011
Reactie van de zusters Clarissen II.
We hebben een reactie van de zusters ontvangen, maar ze blijven bescheiden en zien de reactie liever niet online, we hebben het bericht dan ook verwijderd, onze reactie blijft echter online.

--- Update 1 16:49 10/09/2011
Werd Verwijderd.

NVDR.
Morsum Magnificat valt zeer regelmatig in de smaak bij eerlijke mensen, rijk of arm en van alle religies, het grote probleem is dat er zich in onze maatschappij steeds minder eerlijke en steeds meer oneerlijke mensen bevinden waarmee ik met de regelmaat van een klok in de gordijnen hang, gelukkig word ik daar niet depressief van, integendeel, maar wel armer, mensen helpen is geen lucratieve bezigheid. Als mijn geheugen mij niet in de steek laat, leerde ik dat God ook niet rijk was. Als u mij informeert, zal ik jullie activiteiten online brengen, er komen inderdaad steeds meer bezoekers op Morsum Magnificat, dat betekent dat steeds meer mensen nood hebben aan de zuivere, dus geen omfloerste waarheid.
Erik Verbeeck
---- einde update

Een poosje geleden ontmoeten we op de trein naar Brussel enkele zusters Clarissen die niet te beroerd waren om met ons een gesprek over de hedendaagse problemen aan te knopen, ook deze die een onafhankelijke journalist allemaal meemaakt, sindsdien ontvangen we af en toe een bericht van de zusters. Dat de tijd bij deze zusters niet is blijven stilstaan, maken ze met een nieuw berichtje duidelijk.

Franciscaans concert.
Wie er vanuit gaat dat achter de kloostermuren de tijd stilstaat heeft het, wat betreft de Clarissen zusters van Sint-Truiden, behoorlijk mis. Sinds kort hebben de
franciscaans geďnspireerde zusters een website, die weliswaar gedeeltelijk nog onder constructie is, maar waar toch al heel wat wetenswaardigheden op staan met o.m. uitnodigingen voor een Franciscaans concert, Taizévieringen, bezoeken aan de hostiebakkerij en zoveel meer. Een interessante site die zeker een bezoekje waard is.

Wie eens een kijkje wil gaan nemen op een "andere" site, kan terecht op :  http://zustersclarissen.webklik.nl/page/homepage

Artikel n° : 4123
Geplaatst : 19:00 9/09/2011
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds

Laatste update ( 12 september 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.