Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927620





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lanakense politieke partijen hebben interesse voor de drukke Kiezelweg.
05 juli 2011
Vlaams Belang wil meer controles en de CD&V wordt waakhond van dienst.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 1.111.500
Lanaken 5 juli 2011.

In de gemeenteraad van 30 juni 2011 vraagt het Vlaams Belang aandacht voor de verkeersveiligheid aan de Kiezelweg te Veldwezelt, er zou daar veel te snel worden gereden, vooral door vrachtwagens zegt fractieleider Leo Joosten. De CD&V loopt wat het onderwerp rond de Kiezelweg blijkbaar in de voetsporen van het Vlaams Belang, want ze kondigen in haar propagandablad van juni - juli aan, de komende werken aan de Kiezelweg op de voet te zullen volgen. Of deze beide acties ernstig genomen moeten worden en of  veeleer  verkiezingspropaganda is, moeten we nog afwachten, hoe dichter de verkiezingen naderen hoe krasser de uitspraken worden, nadien valt alles in mekaar als een pudding en is alles vergeten.

Ook CD&V.
Toevallig of niet, maar deze week valt er ook een partijblad van de CD&V op de vloermat en op de laatste pagina wordt op de politieke borst geklopt dat de geplande werken aan de Kiezelweg op de voet gevolgd zullen worden. Ondertussen weet de bevolking wat we van de politieke slogans mogen geloven, we weten ondertussen in welke chaos het land herschapen is en de CVP / CD&V  heeft daar ruimschoots haar aandeel in, dat kunnen ze niet ontkennen.

Sociale visie of asociaal gedrag?
In het propagandablad van de CD&V Lanaken wordt Vera Jans als een gedreven lijsttrekker met een sociale visie voorgesteld, maar het is uitgerekend Vera Jans die, in tegenstelling tot andere Raadsleden, de redacteur van Morsum Magnificat links laat liggen, de facto haar asociale instelling aantoont, meer gaan we daar momenteel niet over zeggen.

Als de Lanakense CD&V naar Senator Dirk Claes verwijst,
moet de pseudo gedreven lijsttrekker Vera Jans óók dit durven bekijken

Dirk Claes -CD&V-:
Bleiten bij de Leuvense Procureur.
In hetzelfde partijblad maakt de Lanakense CD&V van de gelegenheid gebruik om Dirk Claes, kroegbaas, burgemeester van Rotselaar en Senator te promoten, maar er loopt nog een rechtszaak tegen de CD&V'er die zich schuldig maakte aan misbruik van het portvrijdom van de Kamer van Volksvertegenwoordigers, ergo, laster en eerroof. Claes schrijft ook brieven op briefpapier van de gemeente Rotselaar naar de Leuvense Procureur des Konings -die klant is in zijn kroeg te Wezemaal- en hij schrijft, om Morsum Magnificat aan de schandpaal te nagelen, eveneens aan dezelfde Leuvense Procureur des Konings onzin. Daarmee  bewijst de CD&V nogmaals, net als bij de Fortis zaak, niet vies te zijn om de scheiding der machten met de voeten te treden.
De broodroof van Dirk Claes : het bewijs te Diest.


Zeven vragen en -ook- geen antwoorden van de CD&V.
Alhoewel Freddy Stouten in de gemeenteraad te Lanaken af en toe "stoute" vragen durft te stellen, heeft niemand van de CD&V van Lanaken gereageerd op de vragen die Morsum Magnificat aan het Lanakense CBS stelde aangaande de antennemast van LRL.
Gelooft U de politiek nog, u zal het geweten hebben, er staat ons door hun knoeiwerk en politieke spellekes, nog heel wat te wachten.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 06 juli 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.