Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936886





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk Kolderbos : Nieuw Dak moet haar verantwoordelijkheid nemen.
02 juni 2011
Sluikstorten bij switch van appartementen weer volop aan de gang.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 843.800
Genk / Lanaken 2 juni 2011.

Huurders van de cvba Nieuw Dak die klachten hebben kunnen ook het Genkse Raadslid Driessen -CD&V- aanspreken :

Op 28 mei 2011 om 21:28u stuurt Koenraad Buntinx -we nemen aan de voorzitter van de cvba Nieuw Dak- een e-mail naar deze redactie dat het niet verboden is om over de werking, de initiatieven, de projecten en de intenties van Nieuw Dak positieve artikels te schrijven, maar Koenraad Buntinx heeft daarover, voor zover ons bekend, met deze redactie nog nooit van gedachten gewisseld, we vragen ons af, met alles wat Morsum Magnificat al over Nieuw Dak bracht, of meneer Buntinx wel zijn job doet?

Genoeg goednieuwsshows.
Stad Genk, die 57% van de aandelen van de cvba Nieuw Dak bezit en de media, zoals TV Limburg, Concentra, Streekkrant -Roularta-, Genk-TV, GRK, etc. door mediacontracten van meer dan vijfhonderdduizend euro koopt of voor tienduizenden euro's publiciteit in de streekkrant plaatst en die media daarbuiten, met de regelmaat van een klok, op hapjes en natjes vergast en bij elk persmoment quasi permanent rond de vinger van de burgemeester worden gedraaid, moet kunnen velen dat er minstens één medium is dat zich nooit en onder geen enkele omstandigheid, door passieve corruptie zal laten lijmen : Morsum Magnificat.

BV's Voetballen -in opdracht- in het Genks sportcentrum.
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3730&Itemid=2
http://www.morsum-magnificat.be/index.php?option=com_content&task=view&id=3734&Itemid=2


Koenraad Buntinx kan zijn energie beter in de cvba Nieuw dak stoppen ..


Meneer Buntinx én WASO moeten hun verantwoordelijkheid opnemen, aannemer Heijmans kent blijkbaar óók het KB van 25 januari 2001 -Tijdelijke en mobiele werkplaatsen- niet. 

Slecht nieuws.
Morsum Magnificat heeft, inclusief de eigen dossiers van de hoofdredacteur, niets anders dan klachten van huidige bewoners en huurders, of gewezen huurders van Nieuw Dak. In die dossiers bevinden zich voldoende elementen om tegen de cvba Nieuw Dak strafklachten in te dienen, maar het ontbreekt de bewoners aan "samenhang" en individueel hebben ze niet de moed om door te zetten. Sommigen hebben al stappen ondernomen om via hun verzekeraar te laten optreden, maar wat wil je, als de maatschappij waarbij zij verzekerd zijn, óók de verzekeraar is van de stad Genk. Daarbuiten is het zeer vreemd dat meerdere advocaten niet erg geneigd zijn om tegen stad Genk op te treden. Advocaat J.L. was zelfs beducht voor de Genkse politie die hem twee jaar lang viseerde. Morsum Magnificat luistert naar de klachten van de bewoners en wordt dan ook geïnformeerd, bijna dagelijks ontvangen wij de klaagzang van bewoners.

Burgemeester Dries : Dit is óók Kolderbos, ogen open a.u.b. 


Kolderbos Priesterhaagstraat op 2 juni 2011 : Sluikstorten.

Sluikstorten.
Als het er op aankomt om op zoek te gaan naar spijkers op laag water om bepaalde inwoners te "pakken", gaat Nieuw Dak aangestelde Claudia op zoek en "wie zoekt die vindt" zo zegt het spreekwoord. Zo kreeg Ihsan K. een boete voor sluikstorten omdat Claudia in de container een omslag had gevonden met diens naam. Nu de wisselwoningen worden ontruimt gooien de huurders bij de verhuis naar hun appartement één en ander op straat, edoch, waar is Claudia nu? De wijk ligt bezaaid met allerlei huisraad, boodschappenwagentjes en andere rotzooi.

Kolderbos 2 juni 2011


Alles wordt gedumpt, meubels, afrval, hout, planken, óók dat is Kolderbos, maar dat zien de senioren of de straathoekwerkers blijikbaar niet.

Garage Kolderbos.
In één van de garages worden permanent auto's hersteld, we noemen het "Garage Kloterbos" toch is het bestemmen van de garage als auto herstelplaats volgens het huurcontract met de cvba Nieuw Dak niet toegelaten, maar de cvba Nieuw Dak zou niets kunnen ondernemen en vervult haar rol als Struisvogel perfect, ergo, verwijst naar de sociale inspectie die niets zouden ondernemen, de pot verwijt de ketel ... Ook de Genkse politie vergelijken we met de Struthio camelus, er staan in Kolderbos overal te pas en vooral te onpas -op het openbaar domein- auto's zonder nummerplaat geparkeerd, maar de politie doet niets. Er is vanuit de stad Genk recent een nieuw Raadslid voor de cvba Nieuw dak aangesteld, of dat zoden aan de dijk zal brengen is af te wachten maar geloven doen we dat niet.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 03 juni 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.