Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927469





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
No Cancer Foundation e-mails en websites offline gehaald-Update1
14 mei 2011
FCCU Beveelt Google op last van Onderzoeksrechter website NCF offline te plaatsen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 836.100
Lanaken / Tongeren 14 mei 2011.

--- Update 1 23:15 14/05/11
NCF Tekent beroep aan tegen beschikking onderzoeksrechter Jordens.
Op 13 mei 2011 heeft de No Cancer Foundation bij de Rechtbank van eerste aanleg te Hasselt, beroep aangetekend
tegen de beschikking van de onderzoeksrechter D.Jordens.
--- einde update 1

De FGP, meer bepaald het Federaal Computer Crime Unit -FCCU- heeft op 6 april 2011 aan Google in Mountain View Californië gevraagd om de twee e-mailaccounts en de drie websites van de nocancerfoundation offline te plaatsen, ondertussen is dat ook gebeurd.

Illegale geneesmiddelen.
Op de fax die de FCCU naar Google stuurde staat ondermeer " ... these sites are used to sell illegal medicine in Belgium. The judge of investigations requests to close these sites by judical order ...". De acties van de FCCU richting Google zijn gestoeld op een beschikking van 4 april 2011 van Onderzoeksrechter D. Jordens conform art. 88 Bis van het Wetboek van Strafvordering. Voorgaande is het resultaat van de vordering van de procureur des Konings Mark Rubens van 26 februari 2010 tot onderzoek ten laste van Erik Verbeek -zonder "c"- van de No Cancer Foundation wegens -vermeende- inbreuken op de wetgeving inzake verdovende middelen en psychotrope stoffen in vereniging. Op 9 november 2010 werd het onderzoek uitgebreid naar de VZW Nocancerfoundation en dit uit hoofde van inbreuken op de geneesmiddelenwetgeving en het in de handel brengen van Flaxarin. Het moet blijken dat ook het FAGG haar aandeel in de uitbreiding van dat onderzoek heeft gehad, Morsum Magnificat had daarover een gesprek met het FAGG.

No Cancer Foundation.
“ … De NCF laat deze namiddag in een persbericht het volgende weten :
Website No Cancer Foundation uit de lucht gehaald bij beschikking d.d. 4 april 2011 van onderzoeksrechter D. Jordens, rechtbank van eerste aanleg te Hasselt, op vordering van Mark Rubens procureur des Konings van Hasselt op basis van onwaarheden, zonder voorafgaande daarover te zijn gehoord, zonder een afschrift van de beschikking toegestuurd te hebben gekregen Inzage in het dossier wordt door onderzoeksrechter D. Jordens structureel geweigerd (zie bijlage). Procureur des Konings Mark Rubens en onderzoeksrechter D. Jordens hebben daarmee ons inziens onmiskenbaar gehandeld in strijd met de wet en het recht en zelfs in strijd met de grondrechten van de mens  zoals dat is vastgelegd in het Verdrag van Lissabon. Het is hierbij goed te weten dat procureur Mark Rubbens bijna de helft van de milieumisdrijven seponeert waaruit juist veel  kanker ontstaat, dat zelfs door voormalig Vlaaams minister Eric Van Rompuy voor 50 mijloen frank werd gesubsidieerd. Tegen deze gesubsidieerde milieumisdrijven is federaal procureur des konings Johan Delmulle op aanklacht van No Cancer Foundation reeds een strafrechtelijk onderzoek gestart. No Cancer Foundation heeft heden Bart Ooms van de federale politie, die opdracht heeft gegeven om hun website uit de lucht te halen, om concrete feitelijke informatie verzocht waarop dat is gebaseerd. Voor de inhoud van betreffend verzoek.  De NCF zal verder informeren via
https://sites.google.com/site/degroenenbelgie/no-cancer-foundation-uit-de-lucht ... “
einde bericht.

NVDR
De Groenen.
Het is toch vreemd dat Ad Van Rooij zelf het politieke pad via "De Groenen" wil blijven bewandelen, het zijn uitgerekend de Groenen die met de groene stroomcertificaten de energierekening fors omhoog jagen, de Groenen ondermeer in de zaak van het Remostort belangrijke informatie achterhouden, militanten van de Groenen hard roepen, maar zich in de praktijk met geld en macht, net als de rest van de politiek, verrijken en de boosdoeners rond het Remostort beschermen door het achterhouden van informatie en zich daarmee  medeplichtig maken aan criminele feiten.
De Groenen zouden aangaande het Remostort over compromitterende foto's, en in de archieven te Hasselt, over ander bezwarend materiaal beschikken maar omdat de foto’s stiekem zouden zijn gemaakt, beschouwen de Groenen het als illegaal bewijsmateriaal!
Reeds in 1990 heeft Morsum Magnificat de laakbare wijze van omgaan met toepassingen van illegaal radioactief materiaal door boegbeeld Jos Geysels, blootgelegd. Ad Van Rooij zou moeten weten dat politiek, net als afval, niet proper is, kijk maar naar het werkpak van de advocaten. Politiek ruikt onfris naar corruptie, incompetentie en machtsmisbruik. Het siert anderzijds Ad Van Rooij dat hij alles publiek maakt, maar pv's uit een lopend onderzoek, met alles erop en eraan, op het internet gooien raden wij toch af. Morsum Magnificat is vóór openheid, óók door de justitie, maar dáár hebben ze er alle baat bij dat zoveel mogelijk, onder de paraplu "Geheim van het onderzoek", wordt afgedekt, nogal wiedes, de gemaakte fouten komen dan ook niet aan het licht. Wij vergelijken dat met de muur die in de Filippijnse hoofdstad Manilla rond het gebied van de rijken is gebouwd, dat gebeurde niet omdat men vreest dat de rijken eruit gaan, maar opdat de armen er niet zouden inkomen. De potjes binnen de muren moeten gedekt blijven. Tot nader order geeft Morsum Magnificat Ad Van Rooij nog het vordeel van de twijfel, maar Ad moet ook voor de Groenen zelf onbjectdief durven zijn.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.