Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16936790





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Foutgeparkeerde auto hindert werken aan Priesterhaagstraat-Update3
12 mei 2011
Kolderbos bulkt van de activiteiten bij het innemen van het openbaar domein.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 834.900
Genk / Lanaken 12 mei 2011.

Auto met Franse nummerplaat permanent in overtreding.



Bewoners van de Priesterhaagstraat stuurden ons ondermeer deze foto van auto's die in Kolderbos overal te pas en te onpas in overtreding zijn, zoals deze rode Fiat / Seat, noch de aangestelde "spionnen" van Nieuw Dak, noch de wijkagent onderneemt iets. In Genk wordt de criminaliteit duidelijk gedoogd en het zijn degenen die daarover vallen, die worden aangepakt.

--- Update 1 12:45 12/05/11
Franse auto getakeld.
Nog voor dit artikel online kon komen, heeft de politie van Genk, wellicht op verzoek van perswoordvoerder Rita Ubach, de Franse auto reeds komen takelen, de politie moet nu ook nog wat verder kijken dan haar neus lang is, misschien komen er dan nog zaken aan het licht.

De werken in de wijk Kolderbos blijven de aandacht van deze redactie en anderen trekken, ondermeer de onveiligheid bij het uitvoeren van werken, vroeger was het Vaesen, nu is het Heijmans die onvoldoende toeziet op de arbeidsveiligheid, daarover leest u later meer.

Fout geparkeerd.
Hoe schrijnend de situatie in Kolderbos, meer bepaald in de Priesterhaagstraat, mag genoemd worden, geeft de verkeerd geparkeerde Franse auto aan. Wie de eigenaars zijn of waar ze -in-wonen en wat ze hier doen, laten we buiten beschouwing maar de auto daar minstens twee keer in overtreding, één keer wegens parkeerverbod, de tweede keer wegens art. 23.1 van het KB van 1 december 1975 "een geparkeerd voertuig moet rechts t.o.v. de rijrichting staan".



De werken dienden te stoppen vanwege de fout geparkeerde Franse auto, de wijkagent is volgens bronnen wel degelijk gisteren 11 mei nog voorbij gekomen. Wat is er in Genk mis met de wijkagenten, ook aan de Andre Dumontlaan was er e.e.a. op te merken, waarschijnlijk zal het daar nu met agente U. beter worden, alhoewel?

Politie Genk.
Rita Ubach, de perswoordvoerder van GAOZ, zegt dat het de taak is van de wijkagent om op te treden. Informanten melden ons dat de wijkagent er op 11 mei 2011, met de fiets is langs gekomen maar waarschijnlijk wegens "geen petje" een zonneslag heeft opgelopen of anders verblind was door die zon. Buiten de verkeerd geparkeerde auto met Franse nummerplaat, staat er wat verder in de Keinkensstraat op de parking -openbare weg- een auto met een vervallen Duitse Transitplaat. Verder staan er in de Priesterhaagstraat op het openbaar terrein, ergo in de groene ruimten op het gras, diverse auto's zonder nummerplaten te koop. Wat doet die wijkagent, behalve -in opdracht?- de ogen sluiten in Kolderbos? Heeft de politie soms schrik van het gespuis dat daar rondloopt en op bezoek komt om te dealen?



Deze auto staat wel degelijk met een vervallen Duitse transitplaat op de openbare weg.


Op 19 maart 2011 waren de Duitse transit platen op een Audi te zien ....

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.