Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927478





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Flaraxin : No Cancer Foundation versus FAGG en Dr. Jaak Janssens-Update1
08 mei 2011
No Cancer Foundation via de media in het harnas over Flaraxin en Gardasil.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 833.400 -Belstat Counter-
Hasselt / Lanaken 8 mei 2011

Na het bezoek van het Hasselts Parket om ondermeer Flaraxin in beslag te nemen, kregen Ad Van Rooij en Erik Verbeek – NCF - het bezoek van de klassieke sensatiepers en journalist Dirk Coosemans -Het Laatste Nieuws- heeft het volgens een quote van de No Cancer Foundation goed gedaan.

Vandaag stuurt de NCF volgend bericht :
".. Verbeek Erik doet al ruim 4 jaar alle pogingen om Flaraxin bij de behoevende patiënten te krijgen zodat deze niet in een onmenselijke lijdensweg terecht komen gedurende hun strijd tegen kanker. Deze lijdensweg die nota bene veroorzaakt is door dezelfde verantwoordelijke die betreffende producten tegenhouden en doorgaan de burger met subsidie te vergiftigen. Onze overheden hebben de plicht om de ware toedracht van het bekomen van kanker aan zijn burgers te vertellen, om vervolgens samen bestaande oplossing aan te bieden, niet door zijn burgers te vergiftigen maar samen te werken. Deze instanties horen de burger te vertegenwoordigen en dienen dan ook in hun belang te handelen!! ..." einde bericht. 
NVDR.
De NCF moet wel begrijpen dat de klassieke pers alleen maar op "sensatie" uit is en verdere publiciteit in de gazetten alleen goed is voor politici, artiesten en sporters.

Linken via het internet.
De NCF geeft zelf op haar website een hoop informatie, dermate dat het moeilijk is om door de bomen het bos te zien, op 5 mei 2011 zou de Foundation een goed gesprek gehad hebben met Oncoloog Jaak Janssens van het Jesse ziekenhuis te Hasselt, het was die Oncoloog die de geloofwaardigheid -in een interview met een locaal tv station- inzake de doeltreffendheid van Flaraxin op de helling zette. Hebben de tegenpolen dan plotseling wetenschappelijke vrede gesloten of is het een handige zet van Ad Van Rooij en Erik Verbeek?

Frieda Brepoels.
De NCF bij monde van Erik Verbeek en Ad Van Rooij, informeerden tevergeefs ook N-VA Europarlementslid Frieda Brepoelsn, "maar"
 zeggen de initiatiefnemers "ook hier is nooit iets mee gedaan", het N-VA Europarlementslid zal het dan ook geweten hebben : http://sites.google.com/site/nocancerfoundationnl/mail-aan-eu--parlementsleden-over-flaraxin,
Het laatste woord over Flaraxin is nog niet gezegd, het is afwachten naar het resultaat van het onderzoek dat door het Parket van Hasselt wordt gevoerd, maar de soep wordt nooit zo heet gegeten als ze opgediend wordt.

Virgajesse ziekenhuis Hasselt had tot 2004
een illegaal en meest giftig radioelement op het dak.    



Morsum Magnificat daagt de kankerspecialisten van het ziekenhuis -en elders- uit om op het dak waar de mast heeft gestaan, metingen qua radioactieve besmettingen met Radium 226 uit te voeren, dit met een besmettingsmonitor die voldoet aan de ISO 7503, wat betreft de besmetting de toegestane limiet van 0,04 Bq/cm² voor Radium 226 toe te passen. 

Provinciale Hogeschool te Hasselt :
Muur en dak was radioactief besmet. 

                          " .... België telt minstens 3.000 daken
                          die plaatselijk torenhoog radioactief besmet zijn ...."

Ook na de verwijdering van een radioactieve opvanger bij de Provinciale Hogeschool te Hasselt was het onderliggend materiaal, mast, steunen, muur en dak radioactief besmet met waarden als 40 Bq/cm² waar slechts 0,04 Bq/cm² is toegelaten! Het  -incompetent ?- Federaal Agenschap Nucleaire Controle veegt dat allemaal onder de vloermat, de -kontlik-pers doet daar niets mee en de terroristen van Greenpeace zitten in Japan.  

Federaal Agentschap Geneesmiddelen en Gezondheidszorg over
Gardasil.
De NCF loopt ook hard van stapel inzake het gebruik van Gardasil, dat geen Material Safety Data Sheet zou hebben, Ad Van Rooij ligt serieus overhoop met het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en  Gezondheidsproducten. Het is ook dat Agentschap dat volgens Ad Van Rooij achter de inbeslagname van de Flaraxin zou zitten.
FAGG.
Dokter Pieter Neels zegt aan Morsum Magnificat " .. dat iedereen binnen het FAGG, om Ad Van Rooij van zijn ongelijk te overtuigen, al heel veel tijd in die man heeft gestopt. Voor het FAGG is het duidelijk ; als Ad Van Rooij denkt dat hij gelijk heeft, dan moet hij maar naar de rechtbank gaan, maar hij heeft geen gelijk, ergo kraamt nonsens uit ..."
 Dr. Neels geeft een voorbeeld :
" .. Kunt u zich voorstellen ; die man praat over het aluminiumgehalte in Gardasil uitgedrukt in liters, er zit volgens die man 325mg. aluminium in per liter maar Gardasil wordt ingespoten in milliliters en dan hebben we het over een halve milliliter. Wat heeft het voor zin om aluminiumgehalte uit te drukken in liters als men praat over een kwantiteit inspuitbaar van 0,..., die man heeft de deur van het FAGG platgelopen om de volledige samenstelling van Gardasil te krijgen die op de FDA -Federal Drug Administration- website staat. Ik heb geweigerd om die website door te geven want als men die als expert, tenminste zich uitgevend als expert, niet kan vinden dan spijt mij dat ... " einde citaat.

Federal Drug Administration.
Volgens Morsum Magnificat heeft het Amerikaanse FDA recent omtrent Gardasil nog bepaalde toelatingen gegeven aangaande de bijsluiter, dat is te vinden op de volgende website : 
http://google2.fda.gov/search?q=gardasil&client=FDAgov&site=FDAgov&lr=&proxystylesheet=FDAgov&output=xml_no_dtd&getfields=*&x=11&y=6
Maar zegt Dr Neels : " Ik mag de website van FDA niet doorgeven, ik mag alleen geven wat er op de website van het EMA - European Medicines Agency - staat en daar staat het niet op ... " einde citaat. 

Achtduizend trials.
Dr. Neels zegt ook nog volgende : " .. Het is het EMA dat, samen met de Europese commissie, verantwoordelijk is voor Gardasil en niet het FAGG. Ik ga elke maand, als mandataris van het FAGG, 4 dagen naar Londen om te praten over de registratie van geneesmiddelen en we hebben in 2007, op een zeer uitgebreid dossier, Gardasil goedgekeurd. Er waren zelfs 8.000 mensen betrokken bij de klinische trials in plaats van 3.000 zoals dat normaal het geval is. Voor Gardasil, daar slaap ik voor op mijn beide oren, is op dit moment geen safety issue aan de hand. Wat de heer Van Rooij probeert te doen zit in de lijn van de anti-vaccin lobby waar je niet mee kunt praten ..." einde citaat.

Larie en apekool?
Verder denkt Dr. Neels " .... dat Ad Van Rooij niet bekwaam is en alleen veel geluid maakt temeer omdat hij Van Rooij ooit eens vroeg naar bewijzen van diens opleiding maar die heeft hij nooit te zien gekregen. De Juridische  dienst van het FAGG zegt dat het allemaal larie en apenkool is wat Van Rooij vertelt, geneesmiddelen worden geregistreerd via de Belgische autoriteiten, maar dat is een minderheid, de meerderheid van de nieuwe geneesmiddelen gaan allemaal via het Europees Agentschap -EMA- en op hun website kan alle informatie gevonden worden die publiek toegankelijk is ..." einde citaat.

Openheid van bestuur.
Wie nog een stap verder wil gaan, kan zich beroepen op de openheid van bestuur en kan nog de hele hoop documentatie opvragen, gaat Dr. Neels verder  " maar België heeft ook geen verantwoordelijkheid in deze, het is de Europese commissie die verantwoordelijk is en als Van Rooij vindt dat de Europese commissie haar verantwoordelijkheid niet opneemt dan moet hij naar de rechtbank stappen maar Dr. Neels is er heel gerust in, Meneer Van Rooij zal zijn slag niét thuishalen omdat hij geen dossier heeft, hij "lult" maar uit zijn nek en weet niet waarover hij praat. Het FAGG heeft juist gewerkt en er is geen enkel probleem met Gardasil maar meneer Van Rooij blijft het FAGG bestoken met vragen naar documenten en nogmaals, zegt Dr. Neels, als hij denkt gelijk te hebben, dat hij dan naar de rechtbank stapt. Voor Dr. Neels en het FACC is Van Rooij een fantast ... " einde citaat.

Dossier.
Morsum Magnificat kan uit deze "welles, nietes" verhalen geen besluiten trekken, als Ad Van Rooij voldoende bewijzen heeft, dan zal de rechter daarover moeten oordelen, maar we weten dat de farmaceutische industrie over een aanzienlijke macht beschikt, overal sponsort en veel invloed heeft, of Ad Van Rooij dat ook allemaal heeft valt te betwijfelen, zelfs indien Van Rooij gelijk zou hebben, betekent dat nog niet dat hij het zal krijgen, het is immers een strijd van David tegen Goliath, Morsum Magnificat heeft veel ervaring met dat soort "kromme" toestanden, geld is macht, "no money, no honey". Het is vreemd dat men altijd de gazetten de primeur geeft, voor de sleur vaak naar deze redactie komt, wat we echter niet van de NCF kunnen zeggen. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 mei 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.