Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927659





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Sfeer Boys winnen indoor voetbalmatch tegen Bekende Vlamingen-Update2
20 maart 2011
Minister Lieten overhandigde de grote beker aan de winnaars.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 818.100
Genk / Lanaken  19 maart 2011.

--- Update 1 08:45 21/03/11
Klassieke pers en politiek één pot nat.
Vandaag werd er door Radio2 nogmaals aandacht geschonken aan de match, het valt ons op, dat niet de
kansarmen, maar de politici steeds het woord mogen nemen, vanmorgen Ivo Belet, wij hadden gedacht dat het de kansarmen waren die centraal zouden staan, de politici -sic-. Er is het Vlaams Netwerk waar armen het woord nemen, maar het blijkt dat het weer de politici zijn die dat doen, het gedoe heeft dus allemaal niets met armoede te maken, maar alles met politiek. Vrijdag was er te Maasmechelen quasi geen pers –behalve MM-, vandaar dat er ook –behalve minister Lieten- ,geen politici waren, klassieke pers en politiek zijn dus één pot nat.
--- einde update 1

MM_188_06 -volledig-

De indoor voetbalmatch die vandaag in het kader van de Belgian Homeless Cup in het Genks sportcentrum tussen de "Sfeer boys" en enkele "Bekende Vlamingen" in het kader van de bestrijding van de kansarmoede door ACV Limburg werd georganiseerd, werd met 4 - 1 door de Sfeer boys gewonnen. de BV's moeten zich niet alleen wat meer met armoede inlaten, maar duidelijk ook wat meer sporten, dat Koen Buntinx -Nieuw Dak- en Anniek Nagels -Genks Raadslid- zich BV's mogen noemen, is toch wat te hoog gegrepen, ook Anniek Nagels mag duidelijk het Genks sportcentrum wat meer opzoeken.


Alhoewel dit een vrouw is, wonnen De Sfeerboys de beker, de Bekende Vlamingen brachten er inderdaad niets van terecht. U leest er meer over in MM 188, óók over sommige -Genkse- spelers bij de ploeg van de BV's die de armen op een schandalige manier als voetveeg gebruiken., dat mag het ACV óók weten.

In Morsum Magnificat 188 : Armoede daar spreekt men veel over, zal Morsum Magnificat ook hier haar steentje  rond de activiteit van vandaag bijdragen door de eigen ervaringen en herhaalde uitsluitingen in Genk gedurende één jaar nog eens aan te kaarten, u leest daarover meer in Morsum Magnificat 188.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 21 maart 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.