Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927510





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bekkevoortse kennelhouder Rita W. wilde journalist persé voor de rechter.
03 oktober 2010
K.I. Brussel bevestigt beschikking van de Raadkamer Leuven.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 764.700
Genk / Bekkevoort 3 oktober 2010.

--- wijziging 17:30 3/10/10
--- wijziging 21:30 3/10/10

In Het Laatste Nieuws van 23 mei 2009 verscheen een artikel waarin breed werd uitgesmeerd dat het Bekkevoorts koppel -Rita Wuyts en Patrick Bruynseels- journalist Erik Verbeeck absoluut voor de strafrechter wilden brengen. Verbeeck zou op 2 juni 2010 ook voor de Raad Voor Journalistiek moeten verschijnen, zo schreef journalist MVD. Nu de Rechter over de journalist vier keer heeft geoordeeld en over de ganse lijn werd vrijgepleit, zwijgt de gazet.  

Raadkamer Leuven was duidelijk.
Na de klacht met burgerlijke partijstelling kwam er een –bedenkelijk- onderzoek en zelfs tijdens dat onderzoek bleef het Bekkevoorts koppel obsessief de Justitie, de Onderzoeksrechter en de politie met e-mails, brieven en klachten bestoken. Op 5 februari 2010 werden de klachten van Rita Wuyts tegen de journalist Erik Verbeeck, maar ook tegen Linnemans -alias Hissie- en Joost D.J.  door de Raadkamer te Leuven behandeld. De Raadkamer te Leuven zag geen enkele reden om Erik Verbeeck, noch de twee andere partijen, naar de Correctionele Rechtbank te verwijzen, integendeel ondervoorzitter H. Haex vroeg de buitenvervolgingstelling.

K.I. Brussel : Procureur-generaal
bevestigt vonnis Raadkamer Leuven.

Het Bekkevoorts koppel, over zichzelf steeds denkend het grootste gelijk te hebben gaat in beroep tegen de beslissing van de Leuvense Raadkamer. Op 21 september is de zaak bij de K.I. in Brussel behandeld, maar ook daar is het advies van Procureur-generaal Lindemans klaar en duidelijk : ONGEGROND.  Twee dagen na de zitting volgde het Arrest waarmee Wuyts en Bruynseels voor de vierde keer op een rij ongelijk krijgen en duizenden euro’s rechtsplegingvergoeding en kosten moeten ophoesten maar die kunnen ze niet betalen, klachten indienen wél.

Uitspraak van de K.I. te Brussel van 23 september 2010.


Het beroep dat door Wuyts en Bruynseels werd aangetekend tegen de beslissing van de Raadkamer te Leuven was dus ongegrond, 

Raad Voor Journalistiek buiten spel?
Rita Wuyts diende op 26 augustus 2008 een identieke klacht in bij de RVJ, die klacht gaf aanleiding tot een nieuwe rechtszaak van Erik verbeeck tegen de RVJ.  Erik Verbeeck is geen lid van de VVJ en kan volgens diens mening dan ook niet door die verenging beoordeeld worden, de Rechter in kort geding volgde die stelling en de RVJ kreeg publicatieverbod.  Nu de Strafrechter uitspraak heeft gedaan, is de RVJ de facto buiten spel gezet, het is de Rechter die oordeelt, niet de RVJ die zich als een journalisten rechtbank profileert, maar dat in feite niet is. De zaak tegen de RVJ ten gronde loopt nog altijd, de RVJ weigert echter haar beslissing in de zaak Wuyts aan Erik Verbeeck bekend te maken, de klacht van Wuyts is dus ook de RVJ zuur opgebroken.  

Nu heibel in de kattenwereld.
Wuyts heeft zich in de hondenwereld compleet onmogelijk gemaakt en dat is ook wat er, na onderzoek, in het artikel in Morsum Magnificat 157S is gepubliceerd. Wuyts heeft ingezien dat het geen zin meer had om in die richting verder te gaan en ook de pogingen om de te oude hond  Flipsy nog verder voor commerciële doeleinden te gebruiken, draaiden op een sisser uit.  Nu heeft Wuyts zich in de kattenwereld gestort en ook daar heeft ze al een hoop heibel. Zij stapte al drie keer naar de politie en na kritiek van leden wegens haar obsessief gedrag stapte zij op als secretaris. Wuyts wil overal de dienst uitmaken, "zij" bepaalt wat een ander mag en niet mag, recent heeft ze de weg gevonden naar de politie van Genk, ze blijft de journalist belagen en belasteren en beperken in zijn journalistiek werk, zoals recent tijdens de Internationale kattententoonstelling te Genk waar ze op één dag maar liefst twee keer de politie optrommelde.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 05 oktober 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.