Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927504





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Ziekenhuis André Dumont sukkelt met conformiteit AREI.
17 september 2010
Wat doet de technische dienst van het ziekenhuis eigenlijk?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 760.400
Genk 17 september 2010

Volgens sommige bronnen beginnen onderhoudstechnici van het Ziekenhuis André Dumont hun dag met koffiedrinken om vervolgens wat te roddelen met het verplegend personeel, feit is dat verschillende aansluitingen van de accumulatiekachels strijdig zijn met het A.R.E.I., dat hebben wij met ons online artikel van 6 mei 2010 reeds aangekaart.

Dweilen met de kraan open.
Na het online artikel in Morsum Magnificat werden de technici van André Dumont even gewekt om de elektrische aansluitingen van de accumulatievuren aan het onthaal en in de gang naar de endocrinologie te herstellen. We hadden gehoopt dat ook de andere aansluitingen zouden nagekeken worden maar blijkbaar is dat niet het geval, het is dweilen met de kraan open. In het lokaal van podoloog Dr Alex B. is de wartel losgekomen en is de aansluitkabel niet meer op een conforme wijze aangesloten.



Zonder verder commentaar.

Niet op de hoogte.
Bi de technische dienst van het ZOL wijst men de aantijgingen van de hand, "als men ons een probleem meldt, dan maken wij dat" klinkt het daar en ze vinden het nogal straf dat de patiënten zich al moeten gaan bemoeien. We hebben aan de technicus even haarfijn uitgelegd dat iedere Belg geacht wordt om mistoestanden te melden, het is in ieder geval een teken aan de wand als patiënten dergelijke zaken kunnen vaststellen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 18 september 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.