Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927667





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie GAOZ : Sommigen schenden beroepsgeheim-Update1
03 september 2010
Dossier bij Comité P wordt alsmaar omvangrijker.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 756.300
Genk 3 september 2010.

--- Update 1 13:45 4/9/10
Minder dan twee uur nadat de politie van haar bezoek aan het café De Kring is vertrokken werd er op de parking van de vzw De Kring- Waterschei quasi openlijk gedeald.


Dit zijn duidelijk geen boterhammen en de locatie = parking vzw De Kring Waterschei.


Duidelijk of niet soms ?
--- einde update 1.

--- wijziging 22:00 3/9/10

Sommige politie-inspecteurs van de GAOZ zijn maar al te vaak te zien in bepaalde cafés aan de André Dumontlaan en de Onderwijslaan, ondermeer ook in het café van de vzw De Kring-Waterschei, een bezoekje van een uurtje aan "De King van De Kring" moet als politieagent toch kunnen.

Schending beroepsgeheim.
In november 2009 heeft de uitbater van de vzw De Kring Waterschei onterecht een persoon uitgescholden,
bedreigd en zómaar de toegang tot de feestzaal en het café ontzegd, de persoon in kwestie had nog nooit De Kring betreden. Het moet blijken dat de politie vóórdien op een negatieve manier over die persoon kwaadgesproken en belasterd hebben want op 19 januari 2010 om 10:59u zegt J.N. -de Voorzitter van de vzw De Kring Waterschei- tegen die persoon het volgende : " .... Wij horen van alle zijden over moeilijkheden, van de politiekant en van alle zijden en ik ga niet zeggen wat ze zeggen ..." einde citaat.  Wie de Voorzitter met "Wij" bedoelde is nogal duidelijk, dus óók diens aangestelde,"De King van De Kring" moet op de hoogte zijn geweest van het geroddel-?- door de Politie, vandaar en zodoende dat hij zich eerder zelfverzekerd kon opstellen.

Inspecteurs weer op bezoek bij "De King van De Kring".

 
Alvorens rond 16u op cafébezoek te gaan hebben de inspecteurs aan de ingang van de redactie -privé terrein- demonstratief komen claxonneren, dat is volgens de verkeerswet -KB 1 december 1975 titel II art.33.2- verboden. Daarbuiten is het weer de vraag of ze op dienst waren? Ze hebben 40 minuten in het café verbleven.  

Intimidatie en machtsmisbruik?
Alsof het strafbare feit van de bedreigingen door "de King van De Kring" toen nog niet voldoende was, komen
vervolgens óók nog eens twee inspecteurs van GAOZ de persoon in kwestie intimideren, uitspraken doen waarvan ze geen enkel bewijs hebben, ergo, ze werden door "De King van De Kring" op pad gestuurd, wie is eigenlijk de baas van sommige inspecteurs, sommige kroegbazen? Uiteraard bestaat van dat alles het formele bewijsmateriaal. Dat sommige agenten van GAOZ -Genk- zich schuldig maken aan machtsmisbruik en erger, zal hopelijk binnenkort bekend worden, feit is dat er al maanden dossiers bij het Comité P. liggen en er nog steeds worden bijgevoegd, de kruik gaat zolang te water tot ze barst.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Hoofdredacteur - verantwoordelijke uitgever - houder merkenrecht.

Laatste update ( 17 september 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.