Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927539





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Aftakking bouwwerf Hoevenzavel II in vraag-Update1
19 april 2010
FOD Energie moet bij Infrax in Genk dringend controles doen.

Paginabezoekers Morsum Magnificat : 722.800
Genk 19 april 2010

--- Update 1 21:00 21/4/10
Burgemeester Wim Dries beweert dat stad Genk hiermee niets te maken heeft, maar een PPS of niet, artilkel 135 van de nieuwe gemeentewet is duidelijk, deze duidelijk "niet" conforme elektrische aftakking is over de openbare weg gespannen en voor onveilige toestanden op het openbaar domein is de stad wel degelijk verantwoordelijk. 
--- einde update 1

Wie gisteren op het stadhuis naar de fototentoonstelling over Francistown -Botswana- is gaan kijken, heeft gezien dat er in Francistown een foto werd gemaakt van een nogal slordige bekabeling voor kabel televisie, de draden hingen kriskras door elkaar tegen de gevel, de Genske Academiestudenten vonden de foto merkwaardig genoeg om hem bij de tentoonstelling in het cultuurcentrum  te plaatsen.

Dit is niet in Francistown maar in Genk.



Dit is een overspanning -over de Onderwijslaan- voor een aftakking van de bouwwerf Hoevenzavel II aan de Onderwijslaan 70 te Genk, bekijk de foto goed, ondermeer de weg van de voedingskabel -HO7RN-, de micrometrische spanners én de rond het profiel gewonden kabel .... eersteklas .... GEVAARLIJK knoeiwerk.

Genk anno april 2010.
De Stad Genk is aan de Onderwijslaan 70 appartementen aan het bouwen, de ontwikkelaar Somproject voert de bouwwerken uit en plaatste ook de infrastructuur voor de elektrische aftakking van de werf, maar hoe?  Hopelijk hebben de Botswaanse studenten dat "kunstwerk" óók gezien en prijkt de foto van de belabberde Genkse technologie binnenkort in Francistown.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 21 april 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.