Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927539





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Antwerp World Diamond Center -AWDC- straalt op 1 mei in Shanghai.
13 april 2010
Antwerpse diamantcenter wil in Shangai nóg meer schitteren in de wereld.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 721.400
Genk / Antwerpen 13 april 2010.

Vandaag was er in het Antwerps Diamant Center en in het kader van de opening van het Belgisch Paviljoen in Shanghai, dat met rasse schreden nadert -1 mei 2010-, een Internationale persconferentie. De werken, die wegens de Belgische politiek -perikelen door de verkiezingen- met één jaar vertraging zijn gestart, zijn nog steeds aan de gang, dat werd door Mickey Weinstock, topman van de Antwerpse diamantsector en diamant coördinator in het Belgisch paviljoen te Shanghai, vandaag in het AWDC bevestigt.

Diamanten zullen schitteren.
Om het gigantisch kapitaal aan diamanten die in het Belgisch paviljoen in Shanghai aanwezig zullen zijn te verzekeren zal vele honderdduizenden € aan verzekeringen dienen betaald, dat liet Mickey Weinstock na een vraag van Morsum Magnificat duidelijk verstaan. Een journalist van een mondiale Engelstalige krant wilde weten wat het totaal bedrag aan te verzekeren diamanten vertegenwoordigde maar dat werd, om "the bad guys" niet te inspireren en om veiligheidsredenen, niet gezegd.

Belgisch paviljoen in Shanghai -in wording-.

 foto AWDC

Diamond Corner vanaf de 1e verdieping gezien -begin april 2010-. 

 foto AWDC

Deel van de diamond Corner in Shangai waar binnen de 30 minuten op verzoek in een voorwerp een diamant kan worden geplaatst, er is ook voldoende rekening gehouden met de privacy zodat buitenstaanders de cliënten niet kunnen zien. Binnen twee weken zou het moeten klaar zijn, zo te zien, zal er in Shanghai nog hard moeten worden gewerkt.

The Lesotho Promise Story.
Tijdens de persconferentie van vandaag werd een imitatiemodel getoond, maar in Shangai zal de échte Lesotho Promise, een ruwe diamant van 603 karaat, te zien zijn, ook nieuwe diamanten met HRD Antwerp Certificates, ondermeer de Orra Crown Star Belgium -Rosyblue-, de 8star -S.Muller & Sons-, de Blue Flame -Eurostar Diamond Traders- zullen allemaal te zien en uiteraard te koop zijn, vergeet uw "Golden" kredietkaart dus niet.

In Morsum Magnificat 177 leest u een verslag van de persconferentie over de aanwezigheid van de HRD Antwerp in Shanghai waar elk weekend 12 diamanten zullen worden weggeschonken.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
  ©

Laatste update ( 24 april 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.