Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935067





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Infrax Genk-Waterschei: Gevaarlijk kunst en vliegwerk LS aftakking.
30 maart 2010
Bouwheer RUP Sintjanssite moet haar verantwoordelijkheid opnemen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 717.500
Genk 30 maart 2010.

Enkele weken geleden is gestart met de afbraak van een deel van de school en de werken van het RUP Sintjanssite, daardoor was niet alleen een overwegend allochtone jongerenbende dakloos, maar werd ook de deur opengezet voor zaterdagwerk -wet bouwwerken 6 april 1960-, onveilig werken -KB 4 augustus 1996- en, last but not least, Infrax die een gevaarlijke niet conforme laagspanningsaftakking realiseerde.

LS Aftakking.
Wij willen de lezers alvast de foto van de LS aftakking gerealiseerd door de knoeiers van INFRAX -of aangestelden- niet onthouden, het volledige artikel leest u in Morsum Magnificat 177.

Gevaarlijk kunst en vliegwerk van Infrax.


De eigenaar van het net -stad Genk- moet haar exploitant INFRAX tot de orde roepen, minstens op de vingers tikken en de aftakking conform de regels brengen.

Jongerenbende.
Een overwegend allochtone jongerenbende die zich al geruime systematisch verdekt ophield in de school -Schoolstraat- werd door het afbreken van een deel van de school, dakloos waardoor de met knuppels gewapende bende in de buurt in eigendommen binnendrong, omheiningen doorknipte en vernielingen aanrichtte. Het moet blijken dat de politie al tientallen PV's opstelde voor vernielingen die ook aan de schoolgebouwen werden aangebracht. Uit de recente ontwikkelingen met die bende, waarvan sommigen herkenbaar gefotografeerd zijn, blijkt dat de politie van Genk niet wil, niet durft of niet mag optreden.

Onveiligheid.
Aangezien sommigen in de buurt van de Oude Kring zich door de herhaalde inbraken van de met 170 gr wegende knuppels gewapende bendes, bedreigd voelen en de politie blijkbaar niet zinnens is doortastend op te treden, zullen andere middelen dienen aangewend, burgers hebben recht op bescherming.

Meer en foto's in Morsum Magnificat 177 -april 2010-

Redactie Morsum Magnificat Professioneel.
Erik Verbeeck

Laatste update ( 30 maart 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.