Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927070





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gerechtsdeurwaardersdispuut : Rechtbank stelt nieuwe deskundige aan.
16 juli 2009
Beschermt Meester Van Buggenhout de minder gegoeden?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat  Professioneel : 638.800
Ternat / Keerbergen / Brussel 16 juli 2009.

Toen Morsum Magnificat op 26 juni 2009 als eerste het bericht plaatste, heeft de journalist Hans B. pogingen gedaan om van Gerechtsdeurwaarder Meester Van Buggenhout toch nog wat spectaculairs los te peuteren, maar het lukte de Antwerpse journalist ook niet.

Nieuwe deskundige.
Zoals wij dat reeds in ons online bericht hebben gemeld, zijn er einde juni bij de Nationale
Kamer van gerechtsdeurwaarders enkele tumultueuze vergaderingen geweest, in DS werd dat afgedaan of er was een kleine veldslag geleverd. Het ganse verhaal draait rond de centralisatie van de berichten rond "beslag", een E-systeem waarvan Meester Patrick Van Buggenhout, zelf deurwaarder te Keerbergen, de manager is die, zoals uit dit verhaal duidelijk blijkt, de "kop van jut" is geworden. Vandaag is de zaak in de Raadkamer -geen publieke zitting- O.13 van het Justitiepaleis te Brussel verder gezet, de rechtbank stelt een nieuwe deskundige aan.

Patrick Van Buggenhout versus
Nationale Kamer Gerechtsdeurwaarders



De zaak tussen NKVG en Patrick Van Buggenhout werd vandaag
weer behandeld, de Rechter stelde een deskundige aan.

Haaien.
Het lijkt erop dat Meester Patrick Van Buggenhout met het E-systeem een aantal
"deurwaardershaaien" tegen haren instrijkt, bij een goed werkende "Beslagendatabank" kunnen alle deurwaarders zien welk vlees ze in de kuip hebben en anticiperen zodat "ondermeer" in geval van totale insolvabiliteit van de beslagene de onzinnigheid van verdere kosten te maken, op die manier wordt blootgelegd. Daar waar Van Buggenhout stelt :"laten we hier geen verdere kosten maken", zijn veel deurwaarders niet gediend met een "rem" op hun commerciële drang, deurwaarders zijn immers veel te commercieel, rijden met meerdere grote auto's -ook loco's van meester van Buggenhout- en het zijn meestal de sukkelaars die het voer van die haaien betalen. Het komt er dus op neer dat Patrick Van Buggenhout nu door de haaien uit eigen rangen is aangevallen.

Rapport.
Hoge bomen vangen veel wind, daarom hebben enkele deurwaarders collega's Van
Buggenhout op de korrel genomen, ondermeer een kantoor uit Antwerpen, zodoende kwam er een Audit, het rapport Golvers was niet positief voor de manager van het E-systeem en er werd daarover vergaderd en men zou -de lastige?- Van Buggenhout het E-project ontnemen. Omdat meester Van Buggenhout tijdens die tumultueuze zitting niet aanwezig was, stapte deze naar de Rechter. Vandaag is er door de Rechter beslist om een nieuwe deskundige aan te stellen, meester Van Buggenhout betwist immers het rapport Golvers -Walkiers en Claeys-.

Nieuwe Top.
De bal ligt dus vandaag in het kamp van de Nationale Kamer, die gaat tegen september een
nieuw Directiecomité in het zadel zetten, mogelijk komt er dan toch een minnelijke schikking, een akkoord tussen de partijen is dus nog mogelijk. Meester Van Buggenhout wil in dit stadium niet veel commentaar kwijt, binnen enkele dagen weten we misschien meer.

De Wet moet duidelijkheid brengen.
Door de wet van 29 mei 2002 inzake het aanleggen van "Het Centraal Bestand van
Beslagberichten", zou de beslagene volgens art.1524 van het Gerechtelijk Wetboek, beter beschermd worden, gevrijwaard blijven van overdreven kosten, maar dat is juist waar het schoentje wringt zegt Rob Van de Velde -LDD- die het probleem begin maart 2008 opnieuw in de aandacht bracht, de actie die Van de Velde toen voerde was een schot voor de boeg van Jo Vandeurzen, daarmee zijn we weer bij de politiek terecht gekomen, dus geen stap vooruit, ergo, nu de manager van het E-loket dreigt opzij gezet te worden, lijkt het op een schoolvoorbeeld van de Processie van Echternach.
 
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©
www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 19 april 2015 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.