Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927675





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Belgacom:Internetlijn redactie Morsum Magnificat weer gestoord-Update2
06 juli 2009
Redactie sukkelt al geruime tijd met internetverbinding Belgacom.

Paginabezoeker website Morsum Magnificat : 634.000
Ternat 6 juli 2009 16:00

--- Update 2 08:00 8/7/2009.
Nog even wachten met leedvermaak.
Belgacom heeft de lijn van Morsum Magnificat op 7 juli zo goed als mogelijk gestabiliseerd, maar goed is anders, het blijkt, dat Belgacom ook problemen kent met het I-talk systeem, dat is niets nieuw. Vorig jaar stelde Belgacom modems ter beschikking die door hun eigen software niet erkend werden.
Belgacom schakelt ook steeds meer onderaannemers in, ofwel kan hun eigen personeel het niet, ofwel willen ze niet zegt een onderaannemer tegen de redactie. Maar kunnen de aannemers het dan wél? Bij vele aannemers, zoals ondermeer bij Telenet zijn er bewijzen genoeg dat onderaannemers ook vaak de vereiste technische kennis missen. De incompetentie, corruptie en machtsmisbruik beheersen België, het zijn ook degenen die deze besmettelijke ziektes hebben, die het meeste succes hebben, vreemd niet?

--- Update 1 11:00 7/7/09
Het blijkt dat Belgacom in de industriezone waar de redactie is gevestigd, thans voorrang geeft aan VDSL II lijnen, klanten die ook Belgacom TV nemen, krijgen dus voorrang ten nadele van deze die niet voor Belgacom TV kiezen, dat zijn bedenkelijke praktijken. Door een tussenkomst van een technicus van een onderaannemer, is de internetlijn "gestabiliseerd" maar tezelfdertijd is de transmissiesnelheid wel lager geworden, binnen de overeenkomst van het contract zegt Belgacom.

Sinds een week ondervinden we problemen met de telefoon en internetlijnen van Belgacom.  Vorige week heeft Belgacom om één of andere reden de programmering van de "B" Box omzeep geholpen.

Paswoorden.
Wegens een vermeende test zou Belgacom de passwoorden van de "Twist" toestellen gewist hebben, het duurde uren vooraleer dat met de hulplijn van Belgacom opnieuw kon worden rechtgezet.  Het zou blijken dat, wanneer u een Twist toestel online programmeert er één of ander veld dient aangevinkt waardoor het passwoord voor Belgacom onuitwisbaar wordt, je moet het maar weten.

Internetverbinding.
Super snel is de internetverbinding bij Belgacom niet, daar kunnen we nog mee leven, maar het is dermate triest geworden dat foto's niet meer ge-upload kunnen worden. Nu blijkt dat er weer een technicus moet komen, wat is er nu weer gebeurd? Geraakt Belgacom niet op het pad van de moderne communicatie en is het bedrijf vol rode rakkers te lang blijven stilstaan? We hopen dit bericht nog online te krijgen.

Redactie Morsum Magnificat  Professioneel
EVER

Laatste update ( 09 juli 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.