Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927560





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : Milieu rond visvijver De Lelie bedreigd-Update2
19 april 2009
Behoren restanten bouwwerven thuis in die omgeving?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 595.300
Ternat / Begijnendijk 19 april 2009.

--- wijziging 13:40 en 15:08 op 20/4/2009
--- Update 1 - 11:58 20/4/2009.

Het varken in het juiste perspectief.
Na informatie bij de gemeente Begijnendijk blijkt dat de overtredingen al op 24 april 2003 verbaliseerd werden, dit lastens Kumps-VDM, alles moet in de originele staat hersteld worden.
Het dossier ligt sindsdien bij het Parket te Leuven dat er tot op heden niets mee gedaan heeft. Na telefonisch contact met het Parket te Leuven -persdienst- zal de opgevraagde informatie worden nagetrokken waarom de zaak aansleept, we wachten op bericht ter zake.
Wat dat betreft werden de ogen van de gemeente Begijnendijk dus niet gesloten, het feit van het varken besteld voor de MGB  BBQ kan dus aan deze zaak niet gelinkt worden, maar, zegt de boomkweker, we sponseren het wél, het zijn tenslotte allemaal vrienden en kenissen.
 
EVER  



Dioos : Er zitten daar wel een paar kippen .... wat is
dit dan ?

  
In een bericht aan de redactie van Morsum Magnificat stellen inwoners van Begijnendijk zich terecht de vraag of de leverancier-s- van het varken, dat aan de jaarlijkse BBQ hangt, soms niet kunnen rekenen op een partijtje ogensluiterij van de dames en heren van de MGB?

Het gebied van De Lelie. 
Afbeelding : Geo Vlaanderen                                    MGB door de MM bril ...          



Rechts : De persiflage op de MGB naam door de bril MM gezien, middenste circel stelt het "rond de pot draaien voor", de cirkel is niet perfect, dat past in het geheel en de stijl van de MGB, we hadden in dat kader feitelijk een "vierkant" moeten tekenen, maar zó belachelijk willen wij ons niet maken.  
          
Bouwafval.
Vlak naast de visvijver van De Lelie staat een soort loods, de aannemer die daar gebruik van maakte is op één of andere manier gestopt, maar de resten liggen er nog. Vraag is :"Mag die loods daar wel staan", en wat is de bedoeling van de oververpakkingen die daar liggen? We wachten op een reactie van de gemeente Begijnendijk, alleen moet deze redactie er rekening mee houden, niet op "Audiëntie" bij de burgemeester te zullen gaan, de man moet zich eerst als dito van álle bewoners gedragen, niet alleen van zijn slippendragers, wij zijn nu eenmaal niet Het Nieuwsblad.


In de loods : vijf oververpakkingen
-zakken- van 200 liter, wat zit er in?


Meer in Morsum Magnificat  165 -mei 09-

Waar zit de oppositie?
Het "MBG Zwartboek" zou samen met deze van de filatelist een lijvig document kunnen worden, of de overheid haar ogen zal kunnen blijven sluiten betwijfelen wij ten zeerste. Waar zit trouwens de oppositie    -ondermeer Vlaams Belang- die zeer regelmatig aan De Lelie actief is, waar zitten de Vlaams Belang overlopers naar LDD in Begijnendijk, zelfs spijkers op laag water kunnen die niet vinden.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 21 april 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.