Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927563





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Heist-op-den-Berg : Nachtelijke inbraak bij Rosa L.
01 maart 2009
Geld en kredietkaart tijdens slaap bewoonster gestolen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 576.600
Ternat / Heist-op-den-Berg, 1 maart 2009

---- Update 1 - 07:55 2/3/2009
Ook bij een houthandel aan de Liersesteenweg te Begijnendijk -dat is niet de eerste keer- en in het Cultureel Centrum te Aartschot werd er die nacht ingebroken.

---- wijziging 170:00 1/1/2009
Het is gedurfd dat men tijdens de nacht, bij aanwezigheid van de alleenstaande bewoonster, inbreekt. Rosa L. heeft het deze nacht rond 02.30u in haar woning toch meegemaakt, vertelt ze aan deze redactie, maar tot overmaat van ramp, durfde ze geen geluid te maken, dat gebeurde pas veel later in de voormiddag?  Bij de inbraak werd de voordeur geforceerd en 70 € en een bankkaart gestolen, die inmiddels geblokkeerd werd, de politie van Heist-op-den-Berg deed de vaststellingen.
Enkele dagen geleden, tijdens een interview en óók nadien, zei Rosa dat ze denkt dat de eigenaar 's nachts over het dak loopt, het énige aanknooppunt die we daartoe hebben is, dat er inderdaad vanaf het pand van de eigenaar een ladder tegen het verhuurde staat.

Camera.
In een ander artikel brachten we het verhaal van de camera, er staat daar toch een camera die geïnstalleerd werd omdat de auto van de Filippijnse bewoonster die daar óók woont, reeds beschadigd werd, heeft die camera dan niet gewerkt? Stond de camera niet aan? Kwam de inbreker uit de andere richting?

Er is wel degelijk een huisnummer -28- en er staat een camera
en een ladder vanaf het geleeg van de eigenaar? 



Kan men hier nog spreken van rustig huurgenot? Kan daar wel iemand wonen? Is, gezien de recente interventies van brandweer en politie het moment niet gekomen dat Heist-op-den-Berg één en ander nakijkt?

Wet Tobback.
Toen Rosa daar op 12 januari 2009 introk, waren er problemen met de kachel, de brandweer en de Politie was toen óók ter plaatse, de wijkagent L. zou bij die interventie óók aanwezig zijn geweest, er zijn vragen omtrent de woonmogelijkheden, waarop wacht de Politie om, naast de Wet Tobback, die een inschrijving toelaat, maar óók naar andere wetten laat bekijken en de dienst Ruimtelijke ordening van Heist-op-den-Berg in te lichten?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

www.morse-press.be  1740 Ternat.

Laatste update ( 02 maart 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.