Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927641





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ford : Genk of Craiova, waar ligt de toekomst?
04 februari 2009
Staat de komma verkeerd of is de informatie onjuist?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 565.200
Ternat / Genk / Craiova 4 februari 2009
 

18:45 4/2/2009 Update 1.
We hebben nogmaals onze bron gecontacteerd en ontvangen vandaag 4 februari 2009 om 18:24u een nieuw bericht van onze Roemeense bron, het gaat inderdaad over 10,1 miljard dollar - ongeveer 8 mia Euro- het is zelfs met een krediet van de Bank gegaan weet onze bron te bevestigen.
Het is best mogelijk dat Ford België daarover in het verleden communiceerde via de gevestigde pers die de hand boven hun politieke vriendjes wil houden, het klassieke van de klassieke pers, de demagogie meespelen, wiens brood men eet, wiens woord ....
------ einde update.

Onze bron -journalist- hebben wij als betrouwbaar aanzien, we hebben deze immers door tussenkomst en contacten met de IFJ, alsmede de Roemeense Federatie van Journalisten -Mediasind us- gecontacteerd, de journalist heeft voldoende tijd genomen om ter plaatse in Craiova één en ander uit te zoeken en op 2 februari 2009 om 09:23u ontvangt deze redactie een e-mail van onze journalistieke bron uit Craiova :

Bonjour,
C'est vrai mais pas le maire de la ville. C'est l'usine Ford de Craiova dont l'actionnaire principale est le group americaine qui va produire des modèles Ford. Le group americain va acceser un financement de 10.1 milliards  dolars.
naam en voornaam en foto van de journalist.



Als Ford Genk nu zegt dat het slechts (?) om 1,1 mia $ gaat dan is het mogelijk dat er ergens een komma verkeerd is gezet, zeker niet door deze redactie.  We weten dat de journalist ginds in Roemenië les geeft, dus toch wel het verschil tussen 10,1 of 1,1 weet.
Wij hebben informatie dat het om de productie van de "Connect" gaat, een kleinere bestelwagen dan de Transit.

Niet Ford Europa maar Amerika.
Of Ford Genk juiste informatie heeft, is af te wachten, de journalist van het Belang van Limburg was na zijn onderzoek ter plaatse in Craiova toch ook van mening dat het Ford Europa is die zou investeren en nu blijkt dat het de Amerikanen zelf zijn, is dit óók nieuw voor het Belang van Limburg, waar ligt de waarheid?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 27 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.