Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931838





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Discretie Begijnendijks OCMW door secretaris aan flarden gereten.
17 januari 2009
OCMW Stuurt vetrouwelijke fax naar nieuwsredactie

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 556.300
specifieke bezoekers 16:30 20/1/2009 : 116
Ternat / Begijnendijk, 19 januari 2009.

Hoe -on-betrouwbaar is gewezen
OCMW voorzitter Stevens in haar verkiezingspamfletten?

gewijzigd 14:00 18/1/2008
gewijzigd  21:15 17/1/2009
geplaatst 15:10  17/1/2009
Omdat cliënten van het Begijnendijks OCMW -die verbonden zijn met deze redactie- weigeren te doen wat de secretaris van hen verlangt -meewerken aan hun deportatie- is de secretaris furieus en gaat zij wel érg ver, om niet te zeggen té ver, en overschrijdt zij alle grenzen.

Redactie tijdschrift.
MGB coryfee Patricia Stevens, destijds OCMW voorzitter en vandaag toeziend 1e Schepen vanuit de gemeente op het OCMW, zet in haar verkiezingsdrukwerk van weleer ondermeer dat zij de ambitie heeft van het OCMW een glazen huis te maken "met een voor 100% gewaarborgde discretie", hoe betrouwbaar dat mens in dergelijke geschriften is, hebben de thans geviseerde OCMW cliënten gemerkt.
De secretaris van dat discrete OCMW stuurde een fax, met zeer vertrouwelijke inhoud, notabene naar een nieuwsredactie. Het was geen vergissing maar een weloverwogen stap, zij was zéér goed op de hoogte dat het door haar gekozen nummer toebehoort aan de redactie van een tijdschrift, óók al hebben de geadresseerden iets vandoen met die redactie, toch is dat een onaanvaardbare doorbreking van het briefgeheim. Het OCMW van Begijnendijk weet niet of anderen, die de redactie bezoeken of er aanwezig zijn, of er komen, de fax eventueel kunnen lezen.

Een staaltje discretie van het Begijnendijkse OCMW.


Links : Het nummer  02 461 11 17  is het faxnummer van een nieuwsredactie,
het OCMW stuurde,niettegenstaande ze wisten dat de geadresseerden daar niet aanwezig waren -ze waren onderweg-, tóch door, dat mogelijk anderen, die óók op die redactie komen, die fax in handen kunnen krijgen, stoort het OCMW van Begijnendijk niet.
Rechts : De gegevens omtrent dat faxnummer op de website, daar staat duidelijk, aan wie dat faxnummer toebehoort, in ieder geval NIET aan de geadresseerden van het bericht.

Carr kit.
Voorgaande is niet álles van de secretaris en haar visie op discretie. Op 16 januari 2009 belt deze om 12:32u naar de GSM van één van de geadresseerden van de brief die ze wil doorfaxen, maar de persoon zit zelf aan het stuur, bovendien  bevinden zich personen als passagier in de auto die uiteraard met een handvrije Carr kit is uitgerust en dus kunnen meeluisteren.
Het is ongelooflijk maar waar dat de OCMW secretaris, ondanks onmiddellijk protest van de bestuurder, de brief begint voor te lezen, zodat deze uiteraard genoodzaakt is om de verbinding te verbreken.  Om de ongelooflijke lef van die secretaris aan te tonen, werd de inhoud van de fax in die zin aangepast, daarom verzend ze de fax niet onmiddellijk -12:32-, maar om 13:22u ze schrijft fier dat de waarnemend voorzitter er getuige van was dat de telefoonverbinding werd verbroken. De secretaris doet zichzelf hier de das om, er is nu inderdaad een getuige meer van het feit dat zij, door dat telefoongesprek, het briefgeheim wilde schenden en in het geval van de fax, heeft geschonden.
  
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
EVDS ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 22 januari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.