Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16931838





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk: Onmenselijke OCMW secretaris.
14 januari 2009
Doktersbriefje maakt op OCMW bitch geen enkele indruk.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 554.400
Ternat / Begijnendijk, 14 januari 2009

Het OCMW van Begijnendijk wil zich van een assertief koppel ontdoen, exporteren, daarvoor heiligt het doel álle middelen.

Dakloos.
Na de uithuis zetting werd het huisgezin van de journalist van Morsum Magnificat bij minus 8 graden op straat gezet. Honderden, waaronder het OCMW van Begijnendijk zelf, hebben zich aan de ellende van het koppel op deze website komen vergapen. Sommigen hebben, daarvan wetende, zelfs in die moeilijke periode nog beroep gedaan op de journalist om tegemoet te komen aan hun problemen!

Woning niet conform.
Hoezeer het OCMW van Begijnendijk zich ook in bochten heeft gewrongen, iedereen voor haar kar heeft gespannen, slaagden ze er niet in om de piepkleine studio die zij ter beschikking stelden, in een wettelijke staat van verhuring te brengen, vooral de elektrische installatie geraakte niet gekeurd, de aarding was zelfs niet aangesloten. Maar de OCMW  secretaris, die van geen kleintje vervaard is, zelfs in een OCMW Raad in aanwezigheid van cliënten borstvoeding gaf, is van mening dat de studio wél in orde is, toch kon zij vandaag om 13:30u niet aantonen dat ondermeer de elektrische installatie een positief keuringsverslag heeft gekregen.

Weigering referentieadres.
Niettegenstaande het gezin voldoet aan de wettelijke voorwaarden, weigert het OCMW een aanvraag tot inschrijving op referentieadres bij het OCMW te bewerkstelligen, zelfs wanneer betrokkenen de omzendbrieven van de overheid voorleggen, weigeren ze nog. Lezers mogen niet vergeten dat het OCMW van Begijnendijk in het verleden ook al drie keer op een rij een rechtszaak tegen het koppel verloor, het OCMW wil door intriges en machinaties het koppel kost wat kost uit de gemeente bannen.

Doktersattest.
Zoveel als mogelijk "hebben en houwen" vóór een uithuis zetting verpakken is vermoeiend, dakloosheid evenzeer. Vandaag diende het gezin daardoor op doktersbezoek, vooral de echtgenote is vermoeid, verzwakt, heeft dringend rust nodig, maar de secretaris van het OCMW van Begijnendijk legt het doktersattest naast zich neer door te stellen dat het koppel conditio sine qua non naar de studio te Booischot kan verhuizen, dus wéér sleuren met meubels. De betrokkenen zijn daartoe momenteel écht niet in staat, toch dwingt het OCMW hen tegen het advies van de Arts in,  nóg meer inspanningen te doen want, zegt de OCMW bitch : "als jullie vrijdag 16 januari 2008 de studio niet hebben betrokken, verhuren wij hem aan iemand anders", is dat een OCMW of een derivaat van de -Begijnendijkse- KGB.

Doktersattest.


De OCMW secretaris legt de inhoud
naast zich neer, crisisopvang kon ook niet.

Capaciteit.
De OCMW voorzitter was in geen velden of wegen te bekennen, men kan zich afvragen wat het mens eigenlijk doet voor haar denkelijk niet al te kleine loon, op donderdagmorgen flaneert zij wel over de lokale markt, ze heeft er blijkbaar alle tijd en geld voor. Anderzijds is het misschien beter dat zij zich nergens mee bemoeit, er zijn twijfels over haar capaciteit, maar dat kan een kwestie van interpretatie zijn, waarom wordt ze anders meestal geflankeerd door de 1e Schepen? Krijgt ze mischien een permanente vorming?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVDS ©
www.morse-press.be   1740 Ternat

Laatste update ( 18 januari 2009 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.