Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927676





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie Brt Zone liet zich weer opmerken.
27 september 2008
ZZ Plaat Actie niet zonder aandacht verlopen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 507.400
Ternat / Tremelo, 27 september 2008.

Arlette D. is ondertussen al wat bekomen van haar avontuur dat ze tijdens een proefrit met een Audi A4 te Wezemaal aan de lijve mocht ondervinden, een op zijn minst nieuwe vreemde reactie van de politie van de zone Brt.

Selectieve ijverige politie van de PZ BRT?
Zelfde inspecteur als in de zaak Luc L.
Velen hebben weet van het fameuze PV dat lastens Luc L. dat door Inspecteur Kris
De Cat en Ann Boeve op drie juni 2005 te Wezemaal werd opgesteld, dat Proces Verbaal zou niet met de werkelijkheid overeen gestemd hebben, de witte lijn zou door herstellingen aan het wegdek met zwarte bitumen, niet helemaal meer doorlopend zijn geweest maar, niettegenstaande de verbaliseerde Luc L. een Dokter in de Rechtsgeleerdheid was, heeft hij er niet aan gedacht het PV op dat punt aan te vechten, ergo, de zaak is helemaal uit de hand gelopen en de Inspecteurs kregen van de Rechter  elk vijfhonderd € morele schadevergoeding toegewezen.

Handelaarsplaten en Proefrittenplaten.
In het KB an 20 juli 2001 wordt er een en ander over de handelaarplaten en
proefrittenplaten geschreven, omtrent de handelaarsplaten -ZAB- is er mede art. 15.3 duidelijkheid, het is verboden voertuigen, voorzien van een «handelaarsplaat», uit te lenen of te verhuren, uitzonderingsregels is dat ,wanneer een voertuig in herstelling naar een garage wordt gebracht, de garagist zijn klant met zijn handelaarsplaat mag laten rijden.  Van deze uitzonderingsregel zal Arlette denkelijk niet kunnen profiteren omdat haar auto wellicht niet in herstelling was bij Dieteren maar zij gewoon een ritje met de Audo wilden maken.

Winkelen met een Audi ZZ plaat.
In de artikels van het KB van 8 januari 1996 hebben we, behalve wie -en hoe- een
proefrittenplaat mag gebruikt worden,  noch onder art. 5 noch elders iets gevonden, dat men tijdens een proefrit niet mag stoppen en even in een winkel binnenstappen, dit had Arlette te Tremelo wel degelijk gedaan, ondermeer voor een "Sanitaire stop" zegt ze.
Deze redactie ging even polshoogte nemen in de kledingzaak Van Dessel te
Tremelo, maar daar kon men zich de dame van vorige week zaterdag niet herinneren, er komen hier regelmatig mensen die naar het toilet gaan, in de kast achter de toonbank liggen verschillende stukken die werden aangepast en moeten worden opgehaald, van énig incident met de politie van de Brt zone weten ze daar niets af, ook de naam van de betreffende dame zegt hun niets.
Of de Inspecteurs voor de volledige honderd procent gelijk hebben om zoveel
poeha omtrent zo'n bagatel te maken, is niet zeker, we vragen ons af, of, indien het koppel met een Toyota van een bepaalde garage zou gereden hebben, ze óók op die manier op het rijden met een ZZ plaat zouden zijn aangepakt?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©
www.morse-press.be  1740 Ternat

Laatste update ( 28 september 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.