Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927558





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
KVZ Dossier veiligheid in hoogwerkers
22 april 2006
K.V.Z. Uit Jabbeke te Beveren - Asse - Vollezele : Systematisch de veiligheid met de voeten treden.

Betekom / Beveren 21 april ?06.

De firma K.V.Z. -Kamiel Verstraete en Zn- uit Jabbeke begon als een klein bedrijfje, maar werd in zijn bedrijfstak -groot- gemaakt omdat ze massaal opdrachten mocht uitvoeren voor de W.V.E.M.  (West Vlaamse Energie Maatschappij), veel -Knowhow- had KVZ niet maar dat is, wanneer men goede relaties met de opdrachtgever heeft, niet nodig.

K V Z   te Beveren op 21 april 2006


De man onderaan draagt zelfs geen helm, terwijl er
toch boven zijn hoofd gewerkt wordt .....



Ook de man in de gondel draagt geen PBM, helm, harnas en
zelfs geen handschoenen



Met de zweep.
De "Z" staat voor "Zoon" Geert die tuk is op decadentie, ??n van de voorbeelden daarvan zijn de dure nummerplaten die met KVZ beginnen.
Begin de jaren ?90 begon Geert Verstraete al om 07.00u met schelden, roepen en  tieren, ?nige kennis van techniek diende men van Geert niet te verwachten, dat is in België  in die <energie> sector ook helemaal niet nodig, 't is alleen het "geld" dat telt, en geld hebben ze bij K.V.Z. blijkbaar wel, dat is ook het voornaamste in België, wie geld heeft koopt macht.

Fundamenteel.
We hebben spijtig genoeg de foto?s niet meer van het beige Citro?n 2 pk bestelautootje van KVZ uit 1991 waarvan de deur langs de bestuurderkant met een touwtje was dichtgebonden, in die periode reed Geert Verstraete zelf met een splinternieuwe Ford  Galaxie  waar aan de binnenkant op de speciale bekleding een plaatje werd aangebracht "Made for Geert Verstraete"... In die tijd zwoer Geert Verstraete de vakbonden af en vermeed <toen> met de oprichting van een  tweede bedrijf  "Belien bvba" een vakbond binnen KVZ te moeten toelaten. Het fundamentele is het geldgewin, alleen d?t staat hoog in het vaandel.

Veiligheid bijzaak.
Gisteren 21 april 2006 omstreeks 10:00u betrapten we K.V.Z. nog maar eens op het met de voeten treden van de veiligheid, eerder genomen foto?s te Asse en te Vollenzele duiden aan dat men bij K.V.Z. nog steeds als "Cowboys" te werk gaat, ook hier te Beveren geen P.B.M in de gondel van de hoogwerker, geen, helm, geen handschoenen, geen  aangepaste werkkledij, losse -lange- haren, etc ...   Zelfs degene die beneden staat draagt geen helm ! 
 

Onvoldoende signalisatie.

Zo'n werfauto is een rijdende / mobiele werf en impliceert het plaatsen van de nodige verkeersignalisatie, maar dat is voor K.V.Z. allemaal geen probleem, enig toezicht van de opdrachtgever <Energiemaatschappij IMEA of IMEWO> of ergo, de Arbeidsinspectie moeten ze niet verwachten, daar hebben ze zich achter de kwinkslag verscholen ?te weinig? personeel en daarmee zijn ze er vanaf.

K V Z   te Vollezele op 21 april 2004
Onvoldoende signalisatie voor deze drukke weg ....



Voertuig vlak na een bocht !  Met twee op de ladder,
bovenste met heupgordel, onderste zonder enige PBM .....

K V Z   te Asse  op 17 oktober 2003 


Onvoldoende signalisatie voor deze drukke weg naar de industriezone
van Mollem op een boogscheut van de politiepost Asse.


De locale politie.

Van de locale Politie moeten ze ook niet veel moeilijkheden verwachten die werken immers  in opdracht van de Burgemeesters en deze zijn via de gemeente en de Intercommunales de eigenaar van de elektriciteitsnetten, daarom moeten er niet al te veel kosten gemaakt worden <veilig werken is duurder> want dat gaat dan weer ten koste van de winsten op de verdeling van elektriciteit waarvan de gemeenten altijd dik geprofiteerd hebben <en vooral ook de locale politici>  ??  en ?t is toch alleen macht en geld wat telt !

Laatste update ( 02 oktober 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.