Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927636





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Doet witte lijn Prof. Em.Luc Lamine in cel belanden ?
20 maart 2008
Dispuut over P.V. te Wezemaal krijgt een zware afrekening.

Bezoekers website Morsum Magnificat : 431.800
Ternat / Wezemaal 20 maart 2008 - 16:53u

Update 1. Update 2.

De persberichten waarin de reden van de aanhouding van Prof.Em.Luc Lamine wordt uitgelegd, stemmen tot nadenken.
De Professor kreeg op 03 juni 2005 tijdens een verkeerscontrole een Proces Verbaal, daarrond is er een gigantisch juridisch kluwen ontstaan, een juridisch gevecht dat niet in een notedop kan worden uitgelegd.
Mocht de aanhouding het gevolg zijn van de vermeende doodsbedreigingen t.o.v. de politieinspecteurs AD en CDC van toen (03 juni 05) dan is het gerecht wel héél traag geweest, het komt ons voor, dat de persdienst van het Leuvens Parket de pers met een kluitje in het riet heeft gestuurd en de échte reden elders ligt, ofwel heeft de pers, om het <oud>nieuws te kunnen brengen, er zelf iets van gemaakt.

----------- Redactie Morsum Magnificat ----Update 1 ---20.03.08---21:30-----

De redactie van Morsum Magnificat heeft de zaak stil gehouden, maar vandaag is het in de pers uitgelekt. Prof.Em.Luc Lamine werd op 4 maart 2008 na een ondervraging te Leuven door onderzoeksrechter H. aangehouden.



Prof.Em. Luc Lamine voor de gelegenheid als Diogenes in een artikel dat in Morsum Magnificat 144 in juli 2007 is verschenen.

Dat sommige kranten al meteen speculeren is te voorbarig, Morsum Magnificat zal zich niet laten meeslepen zonder de échte reden van de arrestatie te kennen.  Dat Professor Emeritus Luc Lamine geen vriend is van de Justitie is een publiek geheim, het verhaal van het Proces Verbaal te Wezemaal is ondertussen al (na drie jaar) al een boekwerk geworden, als de Justitie sommige uitlatingen plotseling gaat uitvergroten, dan is het hek van de dam, het komt bij Morsum Magnificat over, dat de waarheid niet naar buiten <mag> komen.

Het Vlaams Belang heeft in de affaire Prof.Em.Luc Lamine zéker geen goed gedaan, méér wil deze redactie daarover momenteel in het belang van hetverdere onderzoek niet kwijt.

Morsum Magnificat die over de activiteiten van de Professor een lijvig dossier bezit, wil niet vooruit lopen op de juiste aanklacht, deze redactie gaat zich nietop glad ijs begeven.

Morsum Magnificat ®.
Erik Verbeeck ©

  

Laatste update ( 16 april 2008 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.