Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927681





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
F.A.N.C.:Incompetenten aan de macht
14 maart 2006
Flagrante leugens en misbruik van vertrouwen. 


Betekom / Brussel 14 maart 2006
Het Agentschap Nucleaire Controle viseert ??n van de vier erkende bedrijven voor de verwijdering van de radioactieve opvangers, niet omdat het bedrijf haar werken niet goed uitvoert, maar omdat het bedrijf (in tegenstelling tot het  F.A.N.C.) t? professioneel zou te werk gaan.
Radioactieve besmettingen mogen van het F.A.N.C. niet ontdekt worden.
Reeds twee jaar geleden heeft het Betekoms bedrijf (VeBo Electroadvies bvba) ontdekt en aan het F.A.N.C. gesignaleerd dat er veel meer aan de hand is dan het louter verwijderen van het radioactief opvangelement, maar eigenaardig genoeg wil het Agentschap voor Nucleaire Controle daarvan niet weten.
Toch is het de taak van het Agentschap voor Nucleaire Controle om de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen te beschermen, maar in het kader van de verwijdering van de radioactieve opvangers faalt het F.A.N.C. in haar taak met alle gevolgen van dien voor de volksgezondheid.   
Foutieve meetinstructies.
Dat de meetmethodes die het Agentschap Nucleaire Controle aan de erkende bedrijven voor de verwijdering van de radioactieve opvangers oplegt niet correct zijn, werd door A.V.N. (Associatie Vin?otte Nucleair) en het Nederlands door de overheid erkend NRG aangetoond, maar ook daarvan wil het F.A.N.C. niet weten, daarom daagde VeBo Electroadvies bvba het Agentschap voor de Rechter, een zaak die hangende is en op ??n juni voor de Rechtbank van Eerste Aanleg dient gepleit. Dat is ??n van de redenen dat het F.A.N.C. VeBo met alle <vuile> middelen wil uitschakelen.
Misbruik van vertrouwen.
Het F.A.N.C. zoekt op haar website verschoning voor de verzegeling van de opslagplaatsen van VeBo Electroadvies bvba,  omdat  de verantwoordelijke van het Betekoms bedrijf de gemaakte afspraken niet zou nakomen, wat niets minder is dan een flagrante leugen, ergo de verzegeling is zelfs een misbruik van vertrouwen omdat het niemand minder dan het F.A.N.C. zelf is die haar overeenkomst ondertekend op 6 januari 2006 in de vorm van een ?Dading?, niet nakomt !
Tot einde juni 2006.
Als gevolg van het feit dat het F.A.N.C. de uitbreidingsaanvraag van VeBo Electroadvies bvba van juni 2005 nog steeds niet behandeld heeft zijn er bij het bedrijf meer toestellen opgeslagen dan in de vergunning zijn voorzien, maar in tegenstelling tot haar concurrenten, wordt VeBo Electroadvies bvba beperkt in haar opslagcapaciteit, een pure concurrentievervalsing, maar dat is niet het ?nige waarmee het bedrijf wordt benadeeld, er is veel meer.

Erik COTTENS op de televisie (ROB TV) ...



Een radioactieve opvanger bij het groot huisvuil zou geen
groot probleem zijn, alleen mag men hem niet samenpersen
vertelde deze F.A.N.C. Inspecteur op ROB TV op 22.12.2000


Toestand veilig en onder controle.
Zelfs al zijn er te Betekom te veel toestellen opgeslagen, dan nog is de situatie (in tegenstelling tot duizenden andere locaties waar illegale toestellen opgeslagen zijn), veilig en onder controle van A.V.N.  Zelfs het F.A.N.C. kon bij haar twee doorgedreven controles geen onveilige toestanden vinden, het blijft bij een verzegeling, het is er het F.A.N.C. alleen om te doen om het bedrijf uit te schakelen door het plegen van willekeur, machtsmisbruik en misbruik van vertrouwen.
Proces uitgesteld.
De Juridische Dienst van het F.A.N.C. (Kristel GEERTS) ondertekende de Dading van 6 januari 2006, ??n van de voorwaarden die het F.A.N.C. om een sluiting van het lokaal wegens ?te veel toestellen? te vermijden stelde was de belofte van VeBo Electroadvies bvba om de rechtzaak van 9 januari 2006 (3 dagen na de dading) zou worden opgeschort !   De Zaakvoerder van VeBo Electroadvies bvba hield zijn woord en de zaak van 9 januari 2006 werd op vaste datum naar 20 februari 2006 verschoven <ondertussen verdaagd naar 1 juni 2006>.
Handtekening Juridische Dienst F.A.N.C. waardeloos.
Daar waar Kristel GEERTS van het F.A.N.C. tijdens de overeenkomst (Dading) van 6 januari 2006 beweerde dat de bekrachtiging van de dading door de Raad Van Bestuur slechts een formaliteit was, werd de Dading toch niet goedgekeurd ! De handtekening van de Juridische Dienst van het Agentschap is dus niets waard !

Laatste update ( 15 maart 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.