Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929455





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Mena te Rotselaar : vertraging afwerking nefast voor leveranciers - Update 3
21 november 2007

Vlaams Belang Rotselaar maakt uitschuiver.


Bezoekers Morsum Magnificat : 371.700
Ternat / Rotselaar 21 november 2007.

Update 3 : 28 november 2007 - 20:00u
Over het MENA project te Rotselaar is het laatste woord nog niet gezegd, de vertraging met de afwerking van het gebouw heeft welbepaalde redenen, Dexia weet maar al te goed wat er aan de hand is, er zouden enkele bouwovertredingen zijn begaan, we onderzoeken de zaak.
Wordt vervolgd.


Update 2 - 21 november 2007 13:15u
In een telefoongesprek van 21 november 2007 bevestigt de zaakvoerder van het betreffende bedrijf uit Bierbeek, dat het verhaal van de vrachtwagens dat het Vlaams Belang in haar persnota citeert, totaal onjuist is.  Ook de aangetekende brieven aan het gemeentebestuur van Rotselaar blijken verzonnen, het immers Dexia die de bouwheer is en niet Rotselaar.
Reactie van Dirk Claes op 21 november 2007 om 14:20u : Geen commentaar en Dexia is bouwheer en legt de telefoon in.




Update 1 -
Stijn Hiers reageerde:
In een e-mail van 21 november 2007 om 14:25u reageerde de "top"man van het Vlaams Belang van Rotselaar, maar de inhoud van de e-mail loont niet de moeite om te publiceren.

Vlaams Belang.
Morsum Magnificat heeft de handel en wandel van Vlaams Belang mandatarissen in een 7- tal gemeenten over een periode van vier jaar min of meer gevolgd, de conclusie is, dat het hoogtijd is dat de top van het Vlaams Belang op gemeentelijk vlak ingrijpt, het succes van Lijst De Decker bevestigt dat.
We vragen ons af, of ze te Rotselaar door het aanstellen van "Yuppie" Stijn Hiers en het aan de kant zetten van Professor Luc Lamine niet van de drup in de regen zijn terecht gekomen, Stijn Hiers ligt trouwens niet goed in de kast van de plaatselijke pers.


Als politici absoluut willen scoren en reageren als een kip zonder kop,bovendien onvoldoende de materie beheersen, dan moet het fout lopen. Bij het Vlaams belang in Rotselaar deelt, sinds Luc Lamine opzij werd gezet, de “Yuppie” Stijn Hiers de lakens uit.
Toen de stoere Hiers vorig jaar zijn zin niet kreeg met de “Sterretjesweide” verliet Stijn, overmand door emoties, de raadzaal. Als je aan politiek wil doen moet je, zoals een Dirk Claes, keihard zijn en over lijken durven te gaan, ergo over kerkhoven, dus niet gaan janken als  men op de gemeenteraad van Rotselaar op hun kerkhof, geen <begraaf>plaats voor foetussen in overweging wil nemen.  

Mena.
Er is in Rotselaar al heel wat gepalaverd over het project rond de oude Brouwerij  Mena, maar burgemeester Claeske  duwde zijn zin weer door, om het om te bouwen tot trouwzaal, fuifzaal, etc.
We hebben al geschreven dat Dirk Claes een “Tweeling” is (dierenriem) en dat zijn meester manipulators, erger is het dat, wanneer een Tweeling zijn/haar goesting niet krijgt, zij erg onberekenbaar kunnen reageren.

Aanbesteding.

Erik Verbeeck
Hoofdredacteur Morsum Magnificat

Lees hier het dagartikel Mena Rotselaar (voor betalende abonnees).

www.morse-press.be
 

Laatste update ( 29 november 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.