Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929455





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
OCMW Begijnendijk al bekend in Straatsburg.
20 november 2007
Ex zaakvoerder VeBo dient klacht in bij het Europees Hof.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 371.300
Ternat / Begijnendijk 20 november 2007.

Niettegenstaande de zaakvoerder van VeBo Electroadvies bvba sinds de faling op 18 mei 2007 zonder inkomen is, wil het OCMW van Begijnendijk de wet op maatschappelijke integratie in de vorm van een leefloon niet respecteren.

We hopen dat onderstaande informatie ten goede komt aan iedereen die door de OCMW's met een kluitje in het riet wordt gestuurd.
Wie ter zake klachten heeft mag deze redactie contacteren, we garanderen bronbescherming en daadwerkelijke hulp want weerloze burgers zijn het slachtoffer van machtsmisbruik !

Morsum Magnificat bundelt momenteel drie dossiers lastens het OCMW van Begijnendijk, de nodige stappen bij de bevoegde Ministeriële diensten zijn in voorbereiding.
We roepen IEDEREEN  op die problemen ondervindt met OCMW's deze redactie in te lichten, wij zullen u helpen het machtsmisbruik aan de kaak te stellen.

Ook op artikel 17 van de Wet van 26 mei 2002 gaat het OCMW van Begijnendijk in de fout, het Bestuur is immers verplicht aan elke persoon die daarom verzoekt, alle dienstige inlichtingen te verstrekken betreffende zijn rechten en plichten inzake maatschappelijke integratie.
Het OCMW van Begijnendijk daarentegen geeft onjuiste of onvolledige informatie, ergo men geeft een eigen interpretatie aan feiten en ook dat is strijdig met de richtlijnen in de omzendbrief van de juridische dienst van de OCMW’s.

Ondertussen loopt er ook al een verzet tegen de beslissing van de Raad van het Begijnendijkse OCMW bij de Arbeidsrechtbank te Leuven, maar dat kan nog even aanslepen.

Straatsburg.
Vandaag heeft de gewezen zaakvoerder een klacht ingediend tegen de Belgische Staat (OCMW Begijnendijk) bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, het Agentschap voor Binnenlands Bestuur en de dienst Welzijn van het Ministerie van Volksgezondheid en Gezin.

Bezoek website Morsum Magnificat.
Om 16:13u kwam het Europees hof (EVRM) al een kijkje nemen op de website van Morsum Magnificat, het OCMW van Begijnendijk is nu dus ook al buiten de eigen grenzen bekend.


Het EVRM kwam na de klacht de website van Morsum Magnificat bezoeken.

www.morse-press.be


www.morse-press.be
Laatste update ( 28 november 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.