Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929455





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaamse Journalisten Vereniging eindelijk wakker voor AV.
20 november 2007
Staaltje vreemde organisatie rond Algemene Vergadering.


Bezoekers website Morsum Magnificat: 371.300
Ternat / Antwerpen 20 oktober 2007

Op 01 december 2007 heeft de algemene vergadering van de Vlaamse <hobby> Journalisten Vereniging plaats. Vorig jaar kondigde de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, Rudy Franssens, groots aan dat de AV van 2007 wellicht op een cruiseschip (Seastar) zou kunnen gehouden worden, maar tot en met 16 november 2007 bleef het muisstil, er komt daar dus niets van in huis, het was dus show van de heer Frans.

Op 17 november, dus twee weken vóór de AV, valt “De Nieuwe Tydinghe” op de vloermat en jawel er wordt overvloedig over de AV geschreven, we overlopen het even :

- Op bladzijde twee : Op 01 december is er onze AV in het IPC  (waar ze af en toe braafjes een lokaaltje mogen huren en daardoor de naam misbruiken –nvdr- ), u leest er verder over in dit nummer (dat behalve de cover en rugpagina <die blanco is> zes hele bladzijden telt….).

- Op bladzijde drie : Uitnodiging op de AV zaterdag 01 december IPV …
Deelname aan het buffet is gratis voor leden die de AV bijwonen, de partners betalen 25 euro door overschrijving op bankrekening 475 …. Uiterlijk 20 november 2007. Hopelijk is het beter geregeld dan tijdens de AV van vorig jaar toen men voor te weinig ingeschreven deelnemers eten had besteld.

De feestelijke receptie wordt gratis aangeboden……  Wie wenst deel te nemen aan het buffet en de receptie dient zich wel op voorhand in te schrijven via het deelnameformulier op het laatste blad van dit nummer.
Vlak daaronder een voor kinderen opgevat cartoon met de annotatie “Vergeet niet 1 december 2007 algemene vergadering v.j.v.”

Bedenkingen.
Het feit dat de uitnodiging voor de AV, via De Nieuwe Tydinghe, een poststempel (Aarschot) draagt van 16 november en daags nadien in de bus kan vallen en er dus slechts drie dagen overblijven om in te schrijven voor de maaltijd, roept al vragen op.
Nog grotere vraagtekens dienen te worden gesteld omtrent de oproeping tot kandidaten, ook daarvoor zijn slechts drie dagen voorzien, ergo de statuten van de VJV zijn niet zómaar te vinden, zelfs niet op hun website. Iemand die op 17 november 2007 het idee krijgt om zich kandidaat te stellen, komt bedrogen uit, maar van een groepje amateurs moet ge ook niet veel meer verwachten dan show.

Geheimzinnigheid.
Voor de eigen leden is op de webste van de V J V slechts 15% voor de andere leden bereikbaar, de rest verstopt zicht, geen enkele informatie is voor andere leden beschikbaar !

Belangenvermenging.
Eén van de leden van de RvB is zelfstandig boekhouder en dat zullen de leden ook ten overvloede mogen / moeten weten, als dat geen belangenvermenging is.

www.morse-press.be

Laatste update ( 23 november 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.