Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929257





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Leuvens Advocaat wil spreekverbod opleggen.
21 oktober 2007

Democratie aan de Balie van Leuven in gevaar ?


Bezoekers website Morsum Magnificat :
Ternat / Leuven 21 oktober 2007.

Update 1 - 22 oktober 2007.
De andere alleenstaande dame die werd buitengepest heeft in de privewoning van Lut te Holsbeek en in de algemene delen van dat appartementsgebouw in opdracht van Lutgardis nog onderhoudswerken uitgevoerd, de dame werd daarvoor zelfs via de bank betaald ....... en daarom houden die partijen zich wijselijk koest, de ex huurster weet immers té veel, als daar maar geen staartje aan komt meneer de Advocaat .....

Een echtpaar uit Heverlee beklaagde zich ten einde raad bij Morsum Magnificat terecht over de houding van de huisbaas Lutgardis L. een ex VRT omroepster, de huurders probeerde al jaren vruchteloos om de nodige herstellingen aan het appartement te laten uitvoeren, maar Lutgardis & C° vertikte het.

Door tussenkomst van Morsum Magnificat  werd er elektrocutiegevaar blootgelegd  en dat werd door inspecteurs van wonen Vlaanderen bevestigd.  Toen Morsum Magnificat Lutgardis in haar luxe optrekje te Holsbeek contacteerde zei ze hautain :”U heeft daar geen zaken mee”, maar de hoofdredacteur ondernam actie en Lut kreeg, op verzoek van het Leuvens Parket, de politie op bezoek.

Als gevolg van één en ander wordt Lut nu verplicht om haar appartementen aan de E. Ruelensvest te Heverlee (die ze erfde) grondig te herstellen.   Als represaille werden alvast twee huurders buiten gepest, maar er is met het echtpaar nog een geding voor de Vrederechter te Leuven aan de gang.

De Advocaat Pieter B. een buurman van Lutgardis, verbiedt nu de tegenpartij om nog mededelingen aan de hoofdredacteur van Morsum Magnificat te doen, hij schrijft in zijn brief van 9 oktober 2007 : “ U engageert zich om geen enkele mededeling betreffende deze zaak, van welke aard dan ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, meer te doen aan de heer Erik Verbeeck, onderzoeksjournalist einde citaat.

U leest er meer over in Morsum Magnificat 147.

Verbeeck Erik
Hoofdredacteur Morsum Magnificat
Freelance onderzoeksjournalist
Morsum Magnificat wordt onder licentie uitgeven door
MORSE-Press VOF
Postbus 40
1740 Ternat
Tel 02 461 11 15
Fax 02 461 11 17
www.morse-press.be

Laatste update ( 25 oktober 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.