Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929257





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk: Oprichting nieuwe politieke partij.
20 oktober 2007

Oproep tot kandidaten.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 348.500
Ternat / Begijnendijk 20 oktober 2007.

Update 1 – 21.10.2007 13:00u
Als bijkomende informatie moet ik jullie melden, de lat niet te hoog te willen leggen, eerder bescheiden te blijven en met een nieuwe partij niet op een absolute meerderheid te mikken.
Het zal wellicht nog jaren duren vooraleer de waterdragers van wijlen Bèreke Verhaegen uit de Begijnendijkse politiek verdreven zijn, Verhaegen en zijn harde kern hebben té veel jobkes gecreëerd aan té veel individuen (familie, vrienden en kennissen)die de job niet waardig zijn toegespeeld.



Indien er in Begijnendijk een nieuwe partij opkomt met voldoende competente mensen, die erin slagen om de in slaap gesuste Begijnendijkers wakker te schudden en hen een realistische bril op zetten, kunnen de incompetenten, gecorrumpeerden en machtsmisbruikers één voor één opkrassen. 
MGB is een partij waarin iemand zonder énige kennis van zaken aan de top post kan vatten om, als het zóver is, gulzig met die macht om te springen, daar moét een einde aan komen.
Omdat bij vele inwoners van Begijnendijk de dictatoriale houding van de volgelingen en harde kern van de alles overheersende partij van de overleden legendarische burgemeester JOZEF VERHAEGEN (MGB), zeer hoog zit, en velen, ook bij de minste kritiek, represailles vrezen, vind ik dat de tijd gekomen is om aan de dictators een halt toe te roepen.


Openbaar brengen van mistoestanden.
Omdat mij de laatste tijd veel informatie wordt toegespeeld en ik op die manier kan oordelen dat de MGB in Begijnendijk onderdanen die het met hun MGB zienswijzen niet eens zijn, onderdrukken, moet dat onaanvaardbaar machtsmisbruik gestopt worden, de énige manier is om, met de oprichting van een nieuwe partij, de MGB oogkleppen van de bevolking te verwijderen door het openbaar brengen van mistoestanden, geldverspilling en dies meer.
Ook de profiteurs die door de MGB in het zadel worden of werden gezet moeten ontmaskerd worden en aan de schandpaal genageld.

Oproep.
Bij deze doe ik een oproep voor kandidaten om een nieuwe politieke partij op te richten die écht de algemene belangen dient, die eerlijk is en waarin iedereen gelijk is voor de wet.
Indien er voldoende belangstelling is en we erin slagen om een nieuwe partij op te richten, zal ik mijn journalistieke activiteiten daarvoor opgeven.
Stuur uw aan- en of opmerkingen samen met uw kandidatuur naar Postbus 40 te 3130 Begijnendijk, geheimhouding is gewaarborgd. Indien ik er niet in slaag om effectief een nieuwe partij op te richten, worden alle in dat verband naar de postbus gestuurde documenten vernietigd.

Erik Verbeeck
Elektrotechnicus (niveau A1) met meer dan 35 jaar industriële ervaring in België en daarbuiten.


 
   




Update 1



Laatste update ( 22 oktober 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.