Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929258





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang aan Versuikerde NVA
16 oktober 2007

Gedaan met geven en toegeven zegt Vlaams Belang.



Bezoekers website Morsum Magnificat : 345.000
Ternat / Brussel 05 oktober 2007.

Vandaag hield Vlaams Belang, onder aanvoering van Gerolf Annemans,  een ludieke actie aan het secretariaat van N-VA tegen de toegevingen die zijn en nog zullen worden gedaan door de Vlaamse regeringsonderhandelaars bij het overleg over de splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde.

Vlaams Belang wil de N-VA, en met name Bart De Wever, herinneren aan de beloften dat er geen toegevingen zouden worden gedaan en dat er niet gezwicht zou worden voor de Franstalige chantage. Het toegeven aan de Franstaligen is voor Vlaams Belang niets minder dan het verloochenen van verkiezingsbeloften door CD&V/N-VA.

Wél een prijs.

Ondanks alle beloften moet er nu plots wél een prijs worden betaald voor deze splitsing en Vlaams Belang is van mening dat geen suiker had moeten worden gegeven ; Geen theelepeltje, geen koffielepeltje, geen soeplepeltje, geen pollepeltje : Géén toegevingen.

Véél suiker.

Vanmiddag werden er symbolisch enkele honderden kilo’s suiker aan het Secretariaat van N-VA gedeponeerd, zodat deze zeker geen suiker tekort komen bij de verdere onderhandelingen, en na het zingen van het Vlaams volkslied was de actie ten einde.

 

 

 

Laatste update ( 16 oktober 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.