Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929260





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk: Kleine veldslag tussen Turken en Belgen te Genk en Waterschei
09 oktober 2007
Politiek, Pers, Politie : Mond dicht !

Bezoekers website Morsum Magnificat : 341.300
Ternat / Genk 09 oktober 2007 - 21:00u

Update 1- 10 oktober 2007 - 18:00U.
Vandaag weten journalisten van Het Belang van Limburg nog steeds van niets, ligt de Herckenrodesingel  -Concentra- soms op een eiland ?

Station Genk.
De vechtersbazen hadden door de massale politieaanwezigheid hun vechterskunsten niet kunnen verderzetten en er werd, volgens getuige, om 11.30u afgesproken aan het station van Genk.

Veel politie.
Vandaag en vanavond was er weer opvallend veel politie te zien, niet om de twee minuten zoals zondag en gisteren maar tot op heden is het rustig gebleven, toch is het volgens mij nog niet afgelopen, gaat onze getuige verder.

Zondag weer ?
Onze bron heeft zo het vermoeden, en zo verneemt hij ook van vrienden, dat het er zondag weer bovenarms gaat opzitten, er zou voor het komende weekend afspraak gemaakt zijn aan het voetbalstadion, afspraak zondag ?

Perswoordvoerder politie Genk.
Wanneer we bij de persdienst van de politie van Genk informeren beweert RITA UBACH bij hoog en bij laag dat er in Genk, noch zondag, noch maandag, iets aan de hand was. De politie en de pers liggen wellicht bij de Genkse politiek onder de sloef, nogal wiedes, 't is allemaal één pot nat.

Naam en telefoonnummer informanten bij de redactie gekend.

Erik Verbeeck ©


www.morse-press.be


Zaterdagnacht was er in Zwartberg in jeugdhuis "Ons Heem" een fuif, maar door een dispuut over een meisje dat blijkbaar zowel het liefje van een Belg als van een Turk zou zijn, ontaardde het in een vechtpartij die werd verdergezet te Genk.

Messen en flessen.
De vechtpartij werd uitgevochten met messen en flessen en verplaatste zich na een afspraak tussen de Turkse mensen naar Waterschei, verklaarde onze getuige aan de telefoon.
De vechtpartij ging te Waterschei verder waar de politie massaal aanwezig was. Ondertussen waren er zo'n 300 Turkse mensen aanwezig die blijkbaar nog versterking van anderen uit Beringen en Heusden mochten verwachten. Omdat  politie en BOB massaal aanwezig waren zou een escalatie van de vechtpartij voorkomen hebben.

Laatste update ( 04 februari 2011 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.