Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925602

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
03 juli 2022
De activist is hier, daar, ginder en overal actief, behalve op de werkvloer. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 12.442.900
Diksmuide 03 juli 2022 


Coverfoto: Andy Vermaut tijdens een etentje in Diksmuide in 2017 door MORSE-Press Vof betaald, tijdens dat etentje gedroeg zijn dochter zich zeer ongepast door in het restaurant te gaan rolschaatsen, klanten keken afkeurend, maar Andy Vermaut riep zijn dochter niet tot de orde.

-- Update 1

Op 30 mei 2019 stortte Andy Vermaut in de vorm van een donatie vijfentwintig euro, iedereen die doneert krijgt een factuur, bij MORSE-Press Vof die de administratie verzorgt, gebeurt er in tegenstelling bij Vermaut niets in het zwart! Zo ontvangt Andy Vermaut van sponsors zoals LS en IV betalingen in 't zwart om ze dan officieel uit te geven, Morsum Magnificat zal daarvoor zo nodig de bewijzen leveren. Ambtenaar van Justitie, jaren ziek, maar overal als activist opdagen en zelfs voor een maand naar Nepal te trekken, edoch voor diens werkgever Justitie was Andy al jaren ziek! Uiteindelijk heeft Justitie daaraan een einde gesteld, over het bedrag dat Andy Vermaut aan Justitie voor onterecht ontvangen uitkeringen heeft moeten terugbetalen zwijgt hij wijselijk. Wie de kosten voor al zijn verplaatsingen met het openbaar vervoer betaalt, is ook een vraag, wie met een verhoogde tegemoetkoming reist met bij de NMBS, betaalt maar de helft van de prijs, maar vele kleintjes maken ook een groot. Dan is er nog zijn dochter die op internaat verblijft en niet te vergeten de gigantische maandelijkse afbetaling van zijn hypotheek .... 

-- einde update 1
7:52 4/07/2022 

Activist Andy Vermaut is bij de redactie van Morsum Magnificat al minstens tien jaar bekend, Andy stopte af en toe wel wat toe aan MORSE-Press Vof, in totaal welgeteld 151,62 euro, maar profiteerde het tienvoudige aan informatie die hij kreeg. Als Andy op een dossier van zijn goede kennissen, waarvan sommigen hem af en toe financieren, zijn tanden had stuk gebeten stuurde Andy deze naar Morsum Magnificat zoals VI, TB, ND, JPV, YD, SDC, GM, etc. In al die zaken probeerde Morsum Magnificat daadwerkelijk te helpen, zoals het hopeloze geval Nancy Diels die ook al in de gazet van West- Vlaanderen een forum kreeg. Al de gevallen die Andy Vermaut aanbracht veroorzaakten een groot gat in de kassa van MORSE-Press Vof die alle onderzoekskosten betaalde, in slechts één geval -VI- was dat niet het geval, maar daar ontdekte Morsum Magnificat dat VI zelf een grote fraudeur was die Andy af en toe financieel steunde ! Daarom sloot Andy daar de ogen. 

Arrogant, ijdel, lef ..
Het is een publiek geheim dat Andy Vermaut de buitenechtelijke zoon is van Etienne Beernaert, die Dokter is ook geen onbesproken figuur en kwam onlangs nog in de gazet, van lef gesproken, de appel valt niet ver van de boom.  Recent deed Andy weer op deze redactie beroep, zijn vader wilde radioamateur worden en zocht technische informatie over het radioamateurexamen. Morsum Magnificat is het jarenlang profiteren van de sociale instelling van de hoofdredacteur nu kotsbeu! Anderen die hetzelfde doen zijn nu extra gewaarschuwd.  

Enkele artikels over het fenomeen Nancy.

Koekelare : Intrieste huuraffaire in beroep voor Rechtbank Eerste Aanleg Brugge.
11dec19 

Koekelare : Conformiteitattest uit 2014 van woning Vladslostraat moet in twijfel getrokken.
12mrt2019 

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet waarin Andy zo graag verschijnt ! 

Artikel n°: 07-22-8439
Geplaatst: 18:02 3/07/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 15 januari 2023 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.