Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925617

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen: Sluikstorten dat niet in de gazet mag komen.
29 april 2022
Bestuur maakt geen werk van illegale ophoging van een terrein.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 11.646.300
Tienen 29 april 2022

Exploiteren van een 10 jaar geleden zonder vergunning opgehoogd en verhard perceel, het lokaal bestuur van Tienen is blind en blijft dat ...


Coverfoto: Plaats die systematisch voorwerp is van sluikstorten, de milieudienst van Tienen werd door deze redactie geïnformeerd, uiteraard hebben ze niet gereageerd, we zijn de gazet niet.

Het gevolg van het feit dat het braakliggend terrein aan de Oplintersesteenweg 217, vlak naast het openbaar domein, dat zonder vergunning werd opgehoogd, verhard en als parking voor een overlast veroorzakende handelszaak -die evenmin kadert in het BPA Viander-7, wordt gebruikt is ook aanleiding tot sluikstorten. Dat komt ook omdat de horecazaak op dat stuk illegaal opgehoogde grond, twee privé afvalcontainers heeft geplaatst, dat is voor sluikstorters als de kat bij de melk zetten.

Ruziënd koppel.

Dat braakliggend perceel is eigendom van een ruziemakend koppel, de éne wil verkopen, de andere niet en zodoende wordt de kassa van de advocaten gespijsd. Recent is één van de eigenaars met nieuwe partner poolshoogte komen nemen, ze stelden aan deze redactie vragen over de aanwezigheid van de afvalcontainers! Wat belet deze mede-eigenaar om haar advocaat opnieuw in te schakelen, eerder heeft ze dat wel gedaan tegen " Joske " die het terrein, ook al wederrechtelijk, had ingenomen! Waarom pakt de advocaat van de dame het lokaal bestuur niet aan? Tienen moet degene die de ophoging heeft uitgevoerd, aanpakken. Maar er is nog veel meer wat allemaal niet in de gazet mag komen! 

Artikel: 04-22-8385
Geplaatst: 17:01 29/04/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.