Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Scania finance Belgium bij VSB te Druten (NL).
02 oktober 2007
VSB Handelde met Jack Jeurissen.

Bezoekers website Morsum Magnificat :
Ternat / Neder-Over-Heembeek / Druten 02 okt 07.

De zaak Verhoeven Transport is volgens sommige betrokkenen misschien rond, maar dat zou voor deze believers wel eens op een sisser kunnen uitdraaien.
Om het rollend materiaal van Verhoeven Transport, dat via leasing eigendom was van Scania, te kunnen verkopen, moest de nieuwe zaakvoerder Jack Jeurissen, afstand doen tov van Scania België.
Om een aankoop door zijn handelspartners (VSB) mogelijk te maken, deed Jeurissen noodgedwongen afstand, hij had liever alle activa van Verhoeven transport, zonder te betalen naar Nederland versluisd. Door het optreden van Scania (Mark O), diende VSB (Jos Van Someren) nu enkele honderdduizenden euro’s aan Scania te betalen, hoe groot het factuur tussen LS Verhoeven en VSB die door Jeurissen is opgemaakt is echter <nog> niet geweten.
De onaangekondigde acties van Van Sommeren te Neder-Over-Heembeek van 18 juli werden bij Scania te Brussel niet gewaardeerd en daarover ging het gesprek van vandaag bij VSB. 

Dat LS Verhoeven een faling boven het hoofd hangt is zeker, dat er in de verdachte periode ook verdachte handelingen zijn gebeurd is ook zeker, dat niemand bij de verkoop via Corfinco tegen de lamp zal lopen is echter twijfelachtig.

Hoe de zaken vandaag te Druten zijn verlopen is <nog> niet bekend, dat het een moeilijk gesprek is geweest is vrijwel zeker, het laatste woord over het dossier Verhoeven Transport is nog niet gevallen.

Wordt vervolgd.
Erik Verbeeck
Morse Press VOF
Postbus, 40
1740   Ternat

www.morse-press.be



Meer in MM 146.

Laatste update ( 02 oktober 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.