Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927584





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MIVB Pakt uit met nieuwe tevredenheidsbarometer, maar toch een opmerking-Reactie
07 april 2022
Vermoedelijke medewerker van de MIVB zonder mondmasker op de buslijn 63.
Paginabezoekers oude website Morsum Magnificat: 11.393.500
Brussel 07 april 2022.



Coverfoto: Zonder mondmasker op de MIVB buslijn 63. Eerder eveneens een persoon van Afrikaans type zonder mondmasker op de trein, we hebben niets tegen die mensen ze zijn niet "minder" dan wij, maar ook niet "meer". Als er personen zijn op het openbaar vervoer die zich luidruchtig gedragen en steeds op luidspreker telefoneren zijn het wel die mensen ! 

Reactie van An Van hamme, woordvoerder MIVB

Ik begrijp dat het niet fijn is om aan boord van een voertuig te zitten waar iemand het mondmasker niet draagt. Daarvoor zijn er dan ook controles door onze veiligheidsdienst, al dan niet samen  met de politie.  Onze chauffeurs moeten zich zoveel mogelijk focussen op het rijden zelf en hebben daarom niet de verplichting om tussen te komen. Zij kunnen weliswaar de dispatching oproepen om een ploeg ter plaatse te sturen.  In de hoop dat dit een antwoord biedt op jouw vraag.

NVDR.
Het is wel zo, dat de bus aan de halte waar de persoon, duidelijk een MIVB collega opstapte en zwaaide naar de bestuurder die zonder dralen of opmerking de rit verder zette, we hadden toch minstens een hint van de bestuurder aan de reiziger verwacht.

-- Einde reactie MIVB
18:10 7/04/2022


De Brusselse Vervoersmaatschappij MIVB pakt vandaag uit met het publiceren van de tevredenheidsbarometer van hun reizigers. De auteur van dit artikel is één van die reizigers en kan beamen dat de MIVB over de ganse lijn met kop en schouders boven "De Lijn" uitsteekt, achter de onprofessionele De Lijn mag gerust een punt worden gezet. Maar Morsum Magnificat die overal en altijd oog voor veiligheid heeft, betrapte de MIVB toch ook al enkele keren op het onvoldoende toezien op de toepassing van de veiligheid, we komen daar asap op terug in een artikel, we zijn de gazet niet.

Tevredenheid beamen.

Bij herhaling hebben wij ons bij deze redactie, met jaren ervaring met de MIVB, positief uitgesproken over de Brusselse Vervoersmaatschappij, de MIVB moet er bij persmomenten echter wel op toezien dat de pers, wat vaak om werknemers van de gazetten gaat, zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt, dat is de MIVB wettelijk verplicht en daar gaat het wel eens fout! 

Lees meer en foto voor 1 euro voor 3 maanden op :

Een reactie van de MIVB is er nog niet gekomen.

Meer over dit onderwerp volgt asap, we zijn de gazet niet waar politici en vooral burgemeesters, de artikels bepalen en de journalisten, lees werknemers van de gazet, om commerciële redenen de pen van hun broodheren moeten hanteren. 

Artikel: 04-22-8359
Geplaatst: 14:26 7/04/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 07 april 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.