Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926605

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Persbericht 03 april 2022 - MM22041036.
03 april 2022
Redactie voert drastische wijzigingen door: Fraudeurs gewaarschuwd.
Paginabezoekers oude website Morsum Magnificat: 11.349.600
Redactie 03 april 2022


Coverfoto: Redactie twee maanden geplaagd met lekkend plafond waardoor dagelijks 30 liter water sijpelde. Niemand is komen helpen en niemand heeft gevraagd of er hulp kon geboden worden !

Huidig persbericht MM22041036 verschijnt zowel op de oude als op de nieuwe website www.morsum-magnificat.com. Wat nieuwe artikels betreft gaan op de oude website www.morsum-magnificat.be enkel nog de "Intro" en "fait divers" artikels verschijnen, de échte artikels enkel op de nieuwe website www.morsum-magnificat.com. 

Fraudeurs moeten gepakt.

Het zijn alleen de gezinnen / personen met een écht laag inkomen die de dupe zijn van de fraudeurs die de staatskas plunderen, zij die het moeten stellen met een heel klein inkomen krijgen het steeds moeilijker terwijl de fiscale en ook heel veel sociale fraudeurs, schoon weer kunnen blijven spelen! Wie deze sociale en fiscale fraudeurs wil aanpakken zal met toepassing van het bronnengeheim, de steun van Morsum Magnificat krijgen, ook wie kennis heeft van domiciliefraude waardoor sociale uitkeringen onterecht worden opgestreken, zal onze steun genieten, wij kennen de weg om dat aan te pakken. 

Grote winsten.

Van een partij als PVDA wordt verwacht dat ze het groot kapitaal en de bedrijven die woekerwinsten boeken, op een objectieve wijze aanpakken. Van de nieuwe socialisten "Vooruit" moeten we, zoals in het verleden, ook niet veel verwachten, deze socialisten zijn als radijzen, rood met een wit buikje, slechts een klein deeltje ervan is sociaal, de rest besteelt ook het werkvolk.  

Morsum Magnificat is totaal onafhankelijk, is niet politiek gebonden en ontvangt geen enkele subsidie, voert geen publiciteit, dat is pas onafhankelijk zijn! Helaas vergaart dat ook heel veel vijanden; het zij zo!

Artikel: 04-22-8353
Geplaatst: 14:16 3/04/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.