Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927680





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vooruit, "The Big Shift" en de brainstorming in Genk-Update2
01 april 2022
Resultaat "brainstormen over wonen" ver onder onze verwachtingen of inspraak.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 11.334.700
Genk 31 maart 2022.

-- Update 2
Pure demagogie.

In het verslag van Vooruit over de beweegreden van de Hackaton / Brainstormen bijeenkomsten, schrijft Vooruit na de bijeenkomst in Genk "Dat is precies de bedoeling van The Big Shift: Iedereen die constructief wil meedenken is welkom"! -inzet- De waarheid is dat zij die de échte noden van de zwakkeren willen aanpakken, zoals een verplicht conformiteitsattest -wat Joris Vandenbroucke ook wilde-, door de aanwezigen van de partij gefnuikt worden! Dat hebben wij in Genk aan den lijve ondervonden. Het gaat niet over "de mensen" maar over de politici die aan de macht moeten gebracht worden! Vanaf het moment dat ze aan de macht zijn vergeten ze alles over de wijze waarop ze daar geraakt zijn.

De passage uit het document, pure demagogie. FOTO EXCLUSIEF op :
https://morsum-magnificat.com/?id=vooruit-the-big-shift-en-de-brainstorming-in-genk-

Toneelspelers.

Op 30 maart 2022 was Morsum Magnificat in het Vlaams Parlement aanwezig voor de eindconclusies van het PFOS-PFAS circus, waar op een bepaald moment, duidelijk ongeïnteresseerd in de materie, ook Conner Rousseau was toegekomen, het "Mateke" had er zijn hoofd duidelijk niet bij. Eén dag later ontmoeten we dezelfde Conner Rousseau in Genk waar het "Mateke" tijdens het brainstormen gezellig aan een apart tafeltje in gesprek was met Meryame Kitir, toen wij nog maar aanstalten maakten om een foto te schieten, veranderden de gezichten onmiddellijk in een fotomimiek, zó ziet het volk de politici in de gazetten en de klassieke media; de slippendragers van het systeem. - foto / comp EVER Conner Rousseau in het Vlaams Parlement en in Genk.

Wie zou het echte "Mateke" zijn, de linkse of de rechtse, wij denken de rechtse.... FOTO EXCLUSIEF op :
https://morsum-magnificat.com/?id=vooruit-the-big-shift-en-de-brainstorming-in-genk-

-- einde update 2
16:27 2/04/2022   

-- Update 1

Vooruit : de Processie van Echternach?

Op 9 maart 2018 werd in de Commissie Wonen gestemd voor het verplichte conformiteitsattest, toen stemde socialist Joris Vandenbroucke vóór! Nu de problemen sindsdien nog veel groter geworden zijn, blijkt Vooruit een stap achteruit te zetten, dat is stof tot nadenken voor Conner. 

-- einde update 1
20:20 1/04/2022

De bijeenkomst van donderdag 31 maart 2022 aan de Houtparklaan te Genk kaderde in het participatieproject THE BIG SHIFT en het is de bedoeling van Vooruit om samen met de aanwezigen, onze welvaart aan te pakken. Bij elke bijeenkomst wordt er in groepen gebrainstormd over de oplossingen van de vele problemen waarmee de maatschappij geconfronteerd wordt. Deze redactie vraagt zich af wat de socialisten in het verleden dan hebben gedaan, ook in verband met de woonproblematiek die honderd procent de verantwoordelijkheid is van de lokale besturen -zie Wet van 08 augustus 1980-. 

De onderwerpen van de avond Brainstormen - Bron Vooruit - foto EVER 


Drie thema's.

Tijdens de avond in Genk, voldoende voorzien van natjes en droogjes, werden drie onderwerpen behandeld:
 - Betaalbaar Wonen 
 - Werkbaar Werk.
 - Betaalbare Energie.
Uiteraard kiezen wij als ervaringsdeskundigen voor "Betaalbaar Wonen" en komen in een groepje van acht personen terecht waaronder twee dames die in de thuisverpleging tewerkgesteld zijn. Duidelijk is dat geen enkele van de aanwezigen met de echte woonproblematiek vertrouwd is! Maar liefst drie personen van de partij gaven de toon aan zodat de ter zake ervaren aanwezigen in feite geen inspraak hadden. 

Vlaams Huurdersplatform.

Klap op de vuurpijl was de aanwezigheid van de zogenaamde expert Joy Verstichele, die zich als vierde van de organisatoren in het gesprek kwam mengen! Verstichele is coördinator van het Vlaams Huurdersplatform dat samen met de huurdersbonden jaarlijks één miljoen subsidies van de Vlaamse -p-overheid ontvangt! Hoe kan je tegen je broodheren ageren? Morsum Magnificat vraagt zich soms bij bijeenkomsten af aan welke kant dat huurdersplatform en de huurdersbonden staan, aan de kant van de gedupeerde huurders of aan die van de malafide verhuurders? In feite wordt Joy Verstichele onrechtstreeks door de Vlaamse belastingbetaler betaald en hij zet zich, met de daar opgedane kennis en zeer veel persoonlijke informatie, in voor één politieke partij ! Het Huurdersplatform is dus politiek gebonden en dat tonen ze publiekelijk ! Bij bijeenkomsten praat Joy Verstichele niet met de ervaringsdeskundige hoofdredacteur van Morsum Magnificat !!

Meer volgt asap : Vooruit glansrijk gebuisd in de ijver voor betaalbare subsidieerbare panden!

Artikel n°: 04-22-8351
Geplaatst: 14:14 1/04/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur verantwoordelijke uitgever
Laatste update ( 02 april 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.