Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925629

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tienen breaking news: Politie op bezoek wegens het boren van gaten voor noodherstelling.
20 maart 2022
Politie laat zich voor de kar spannen voor het boren van vijf gaten van zes millimeter.
Paginabezoekers oude website Morsum Magnificat: 11.202.900
Redactie 20 maart 2022

Coverfoto : Drie politie- inspecteurs van de PZ Getevallei voor 5 in de privévertrekken - kelder - geboorde gaatjes van 6mm, dit is een politiestaat!

Sinds 31 januari 2022 druppelt er op minstens tien plaatsen water door het plafond van de "mancave" en niettegenstaande de door de huurders genomen voorzorgen, is er al schade. Frappant is dat er vijf jaar geleden op exact dezelfde plaats elfduizend liter water door het plafond op de inboedel terecht kwam. De bouwheer is Bouwbedrijf Freddy Andries uit Bunsbeek, de vorige zaakvoerders/verhuurders mogen misschien ontslag uit dat bedrijf hebben genomen maar dat bouwbedrijf Andries is, volgens de dienst RZSJ -FOD Financiën- nog steeds mede-eigenaar.

Talmen.

Uitgerekend de gestoorde huurder die eerder al, zonder resultaat, het BIPT op de nek van ON4CW -hoofdredacteur- stuurde, was er ook de oorzaak van dat er op 18 februari 2022 geen lekdetectie kon gebeuren! Het lekzoekbedrijf Paul Verschueren liet zich door de gestoorde misleiden en droop onverricht ter zake af. Ondertussen blijft zo'n tien liter water door het plafond sijpelen, een printer is daardoor reeds defect geraakt en de verzekering gaat dat moeten betalen. Er is al enkele keren beloofd dat een firma het lek zou herstellen, maar dat gebeurde nog steeds niet.

Met 5 boringen van 6mm aangebracht zeil van 4 x 2 meter om verdere schade te voorkomen oorzaak van het bezoek van drie politie inspecteurs van de PZ Getevallei Tienen ! De boringen werden inderdaad op zondag 20 maart tussen 10 en 12u uitgevoerd.

Meer volgt zeker, maar we zijn de gazet niet, we worden financieel niet ondersteund en voeren ook geen publiciteit, daarom is Morsum Magnificat uniek. https://morsum-magnificat.com/?id=tienen-breaking-news-politie-op-bezoek-wegens-het-boren-van-gaten-voor-noodherstelling

Artikel: 03-22-8342
Geplaatst: 15:19 20/03/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 maart 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.