Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925676





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Covid-19: Quo Vadis?
06 maart 2022
Vluchtelingen uit Oekraïne spek voor de bek van de politiek.
Paginabezoekers oude website Morsum Magnificat: 11.027.200
Redactie, 06 maart 2022

Twee jaar slaagde het systeem er perfect in om de bevolking in het gareel te laten lopen en stap voor stap de vrijheden en grondwettelijke rechten met een simpel Ministerieel Besluit af te nemen, maar de put in de kas en de Staatsschuld wordt steeds groter. Nu wordt er op enkele dagen tijd beslist om het Covid circus af te breken en op te bergen, de klassieke pers zal dus andere locaties dan ziekenhuizen moeten opzoeken. Nu gaat alle aandacht naar de oorlog in Oekraïne, maar daar zijn de journalisten niet zo scheutig op, erger, de pseudo-held Robin Ramaekers van VTM, spurtte er weg. 


Over "hen" gaat het, politici misbruiken elke situatie om er zelf beter van de te worden, geef ze als journalist onderwerpen waarvan ZIJ beter worden en je bent "ne goeie "! Als je als journalist onderwerpen brengt waarvan het volk beter wordt ben je "gene goeie" en wordt jet zoals Morsum Magnificat gediscrimineerd en erger !  Voor de foto hebben ze hun fotogezicht op, dat is één van hun vele gezichten die politici hebben, Morsum Magnificat kan het weten!

Covid "Over en out"?

Momenteel heeft het systeem de Covid-19 affaire in een snel tempo opzijgeschoven, alle aandacht van de politici gaat naar de vluchtelingen uit het oorlogsgebied Oekraïne. De huichelaars van het Vlaams Belang en ook deze van Vooruit maken hun politieke borst al nat om uit de ellende van de vluchtelingen politieke munt te slaan. Is de Covid-19 over en out?

Drie miljoen.

De socialisten -Vooruit- pakken uit met "We sturen voor 3 miljoen euro aan broodnodige humanitaire hulp", natuurlijk prijken de koppen van de radijssocialisten Conner Rousseau, Bruno Tobback, Joris Vandenbroucke, Hannelore Goeman, Katia Segers en Kathleen Van Brempt op de cover van hun document, het gaat immers ALTIJD om "Hun" en de politieke verkiezingspropaganda.   

PVDA.

Dokters van het Volk -PVDA- organiseren een geldinzamelactie voor de vluchtelingen uit Oekraïne, goed dat we op de coverfoto van die actie de koppen van hun politieke kopstukken niet zien, dat is toch al een pak beter dan Vooruit en het Vlaams Belang waar Tom Van Grieken de ongepaste show op de kap van de vluchtelingen, komt stelen. 


Artikel: 03-22-8330
Geplaatst: 11:17 6/03/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 06 maart 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.