Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927680





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
PVDA Kopstuk Raoul Hedebouw met de Riksja op pad in Antwerpen.
03 maart 2022
De PVDA ligt bij de VRT blijkbaar goed in de perslade. 
Paginabezoekers oude website Morsum Magnificat: 10.991.800
Antwerpen, 02 maart 2022

De PVDA ligt bij de VRT blijkbaar goed in de perslade, dat hebben wij tijdens de "Basta" mars ook gemerkt. De nationaal voorzitter van de PVDA, Raoul Hedebouw, was woensdag 02 maart in Antwerpen op pad met een Riksja, dat kreeg aandacht bij Ann Reymen in het programma "Wéldoeners" op Radio2. Of die actie door de PVDA exclusief voor Radio2 was hebben we aan de persdienst van de PVDA gevraagd, mocht dat zó zijn, zou ons dat niet verwonderen. We kregen op onze vraag van de PVDA geen reactie, maar we dachten verkeerd, er mochten meerdere politici op de schoot van de rode rakkers van de VRT komen. 

Raoul Hedebouw vandaag in Antwerpen - Foto Radio2 -, in de "grote?" media komen dát is waar alle politici snakken en streven!



Neemt de PVDA het echt voor de kleine man / pers ?

Morsum Magnificat bekijkt momenteel hoe de Partij Van de Arbeid naar voorbeeld van een de arbeiders omgaat met de "kleine" pers wat Morsum Magnificat is. Bij de eerste aanwezigheid tijdens de "Basta" manifestatie werden we vóór het podium gehinderd door twee personen die met hun rug het gezichtsveld van ons fototoestel gekeerd permanent hinderden - foto inzet -. Toevallig of niet waren de twee mannen afkomstig uit een of ander Afrikaans land, uiteindelijk hebben we onze foto's toch kunnen maken.  

We werden permanent door deze twee personen in ons werk gehinderd, ook de jonge meid had er zich genesteld en stak te pas en te onpas haar hand met GSM omhoog, al die foto's waren om zeep.  

Meer volgt niet, we zijn  de gazet niet, we worden niet financieel ondersteund en voeren ook geen publiciteit daarom is Morsum Magnificat uniek. 

Artikel: 03-22-8325
Geplaatst: 9:24 3/03/2022

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 03 maart 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.