Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929262





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Redactie tijdelijk verlamd.
21 september 2007
Telefoon en faxaansluiting laten op zich wachten.
Bezoekers website Morsum Magnificat :
Ternat 21 september ’07

U zal begrijpen dat een redactie zonder communicatie niet kan werken, we hadden op een beetje begrip gerekend van Belgacom maar helaas, pas op 04 oktober 2007 kan de telefoon, fax en internetaansluiting voor onze redactie worden aangesloten.

De redactie maakt tijdelijk en beperkt gebruik van de diensten van UPP (Unie van de Uitgevers van de Periodieke Pers) en het Internationaal Perscentrum Vlaanderen te Antwerpen (IPV) en het Internationaal Pers Centrum (IPC) te Brussel.   Hopelijk zal u ook begrijpen dat één en ander door de verplaatsingen, minder soepel verloopt dan communiceren vanaf de eigen redactie.

Alhoewel dat niet meteen aan het resultaat op de website merkbaar is, zet de Morsum Magnificat haar redactioneel werk ondertussen (tot spijt van wie het benijdt) uiteraard verder, Morsum Magnificat houdt zich met andere dossiers bezig dan de oppervlakkige, klassieke en politiek gekleurde pers.

Zij die onze activiteiten, vanwege onze totaal onafhankelijke koers, even hebben kunnen vertragen, zullen van een kale reis terugkomen, alleen uitvoering van de inhoud van de doodsbedreigende e-mails die we ontvangen, zal ons kunnen stoppen.

Oproep aan lezers en abonnees.
Enerzijds danken wij onze abonnees en lezers die ons informeren over allerlei mistoestanden die de klassieke pers, vanwege politieke bindingen, niet kan, mag of durft aankaarten, anderzijds roepen we op om ons te blijven informeren.

Niettegenstaande sommige politie inspecteurs van de BRT zone probeerden om ons aan te zetten onze bronnen bekend te maken, zoals Annelore VB en Bert V. zijn zij daarin niet geslaagd, de hoofdredacteur van Morsum Magnificat stelt daaromtrent (en andere zaken) een dossier op voor het Comité P dat diverse klachten bevat, ook klachten van derden die zich bij de redactie van Morsum Magnificat over de werking van de politie in de BRT zone hebben beklaagd.

Morsum Magnificat zal na uw klachten te hebben onderzocht deze ook aankaarten, daarom zijn wij de “Kop van Jut” en schiet men permanent op de pianist, men wil de persvrijheid totaal de kop indrukken. De hoofdredacteur van Morsum Magnificat komt in jullie plaats meer en meer onder vuur te liggen en is het onderwerp van klachten bij het Parket te Leuven. Advocaten zien die klachten, in het belang van hun kassa, wel zitten, ook dáár gaat het immers (zoals overal) om het geld, de balie van Leuven telt immers zo’n 400 Advocaten en die moeten allemaal verdienen en ook dát is een dagelijkse strijd die ze moeten voeren.

Cannabis te Begijnendijk.
Sinds Morsum Magnificat door haar artikels er oorzaak van was dat de locale politie de illegale mini cannabisplantages diende op te ruimen, heeft de redactie zich de woede van de Begijnendijkse burgemeester en super huichelaar WILLY MICHIELS (MGB) op de hals gehaald !

De burgemeester zei in een telefoongesprek dat hij weet had van zo’n tien plantages, maar toen wij daarvan melding maakten ontkende de leugenaar dat !
Vlak na de artikels over die cannabis en het optreden van de locale politie, heeft de hoofdredacteur prompt diverse bedreigingen ontvangen, waaronder dood met de kogel !

De redactie roept u dan ook op om ons te blijven steunen .

Redactie Morsum Magnificat.
Erik Verbeeck
Hoofdredacteur.


Laatste update ( 21 september 2007 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.